Op zoek naar een zelfstudie communiceren met dieren? Dan zit je helemaal goed hier! Want tot april 2021 zit ik nog in de testfase. Waarbij ik van je vraag om nauw samen te werken. Zodat we er samen een hele gave opleiding van gaan maken! Vanaf 01 april is er kan ik eventueel nog kleine aanpassingen maken. Maar vanaf 2022 mag de opleiding volledig zijn. (Totdat ik zelf weer wat nieuws leer en het natuurlijk erin wil verwerken!)

Online cursus praten met dieren

Wat fijn dat jij geĂ¯nteresseerd bent in de taal van dieren. Tevens de taal van jouw ziel. Ik deel graag mijn kennis, kunde en motivatie met je. In de zelfstudie communiceren met dieren kun je alle stof online vinden. Casussen insturen en je kan je eigen tijd ervoor nemen. Er wordt zelfs een bibliotheek gemaakt van alle vragen.

Een uitgebreide opleiding communiceren op zielsniveau

Zo haal jij nog steeds het meeste uit deze zelfstudie. Niet alleen als inspiratie om jezelf te ontplooien tot een dierentolk. Maar vooral om je op te leiden. Tot iemand die op zijn of haar eigen manier kan communiceren op zielsniveau. Met dieren, overleden dierbaren, misschien wordt je wel bomentolk. Who knows đŸ˜‰

Thuisstudie praten met dieren

Dus als je simpel en soepel de opleiding dierentolk wil doen. Dan is mijn opleiding helemaal gericht op jou. Je doet de opleiding thuis, als een zelfstudie communiceren met dieren. Met oefeningen die je thuis volgt vanaf de laptop, tablet of smartphone. Video’s die je kunt bekijken, teksten om te lezen en audio’s om te beluisteren.

Past dit bij jou? Vul onderstaand formulier in en dan bel of mail ik je wanneer je je kunt inschrijven. Of wil je alvast een plaatsje reserveren? Dat kan ook!

[wpforms id=”187″]