In deze workshop in contact met overleden dieren, gaan we een prachtige verbinding aan. Middels simpele technieken van meditatie en concentratie, help ik je de connectie te maken. Maar eerst zullen we de emoties even aan de kant moeten zetten. En vooral ons ego even links laten liggen.

Emoties en ego

Begrijp mij niet verkeerd: Emoties en ego zijn super gezond en goed voor je. Alleen als je ze op het verkeerde moment toelaat. Dan staan ze in de weg. Dus ik ga jou middels visualisatie en meditatie leren hoe je ze even loslaat. Dit kun je meenemen voor de rest in je leven. Zolang je altijd maar weer opening vind om ze te laten ‘zijn’. Want het is een deel van jou.

De band tussen mens en dier : zielsconnectie

workshop in contact met overleden dieren

Net als jouw overleden dier ook nog steeds een deel van jou is. De afscheid en het gemis wat wij voelen is zo pijnlijk. Maar lijflijk. Terwijl we allemaal vooral ziel zijn. Een oneindige vlam van wijsheid, liefde en eenheid. Dat betekent dat de verbinding er nog steeds is. En afscheid maar tijdelijk is. Ik zal je laten ervaren hoe het is om vanuit de ziel te voelen en te zien. Zodat het gemakkelijker voor je mag worden.

Wanneer vind deze workshop plaats en hoe?

Zaterdag 27 Februari 2021 vanaf 13.00 vind deze workshop online plaats. Jij blijft dus lekker thuis en maakt maximaal 3 uur vrij, of minimaal 2 uur. Binnen 2 uur zullen we de hele reis samen hebben beleefd. Maar daarna wil je misschien nog je verhaal delen of je vragen stellen. Hoe je de workshop precies gaat volgen komt allemaal via de mail binnen met de juiste link. De juiste tijd nogmaals herhaalt. En je krijgt ook nog een herinneringsmail zodat je het niet kan vergeten. Als je wilt kun je mij zelfs nog vragen je een uurtje van te voren te appen.

De workshop in contact met overleden dieren neem ik op. Zodat je achteraf nog eens mee kunt doen. De vragen die heel veel informatie bieden, zal ik op mijn website nog eens benadrukken. Maar voor de rest zal ik deze workshop niet meer geven. Daar de opname genoeg zal zijn. Achteraf kunnen mensen die dus niet live erbij waren de vragen teruglezen. Mocht er dan toch nog een vraag overblijven die niet beantwoord is. Dan kun je mij dat altijd appen of mailen!

Contact met overleden dieren, moet je daar geen gaven voor hebben?

Gelukkig hebben we die allemaal! Wij zijn allemaal heel complete wezens. Allemaal zijn we meer ziel dan mens of ander soort dier. En dat betekent dat we altijd die liefde voor onze overleden dierbare zullen voelen. Want dat kan alleen als datgene wat we liefhebben er nog is. Als de herinnering van bijvoorbeeld een gebroken vaas als energie nog bij je is. Dan leeft de liefde die je ervoor hebt nog steeds verder. Maar als je die energie weghaalt, dus ook de herinnering. Dan houdt het op.

Gevoel, herinneringen en liefde zitten niet alleen in het hoofd.

Want onze herinneringen en liefde zit echt niet alleen in de hersenen of het hart. Het zijn niet alleen de hormonen of de linken die jouw hersenen maken. Maar liefde is een gevoel wat ontastbaar, onmeetbaar en onzichtbaar is. Daarom is het een energie omdat we er geen beter woord voor hebben. En dat hoeft ook niet. Dat geldt ook voor ons innerlijk wezen en overleden huisdieren.

in contact met overleden dieren

Klaar om contact te maken met jouw overleden dier(en)?

Dus ben jij klaar met mij die diepte in te duiken? Dat contact aan te gaan? Schrijf je dan in! Voor de workshop contact met jouw overleden huisdier.

Heb je nog vragen? Zit je met twijfels? Voel je je onzeker of je dit wel kan? Dan neem ik toch even contact met je op. Gewoon vrijblijvend, zonder kosten, je zit nergens aan vast. Alleen om even te babbelen zodat we kunnen achterhalen wat jou misschien tegenhoud. En of we dat kunnen liften van je schouders.

Deze workshop geef ik aan maximaal 25 mensen. Omdat het anders teveel wordt om vragen te beantwoorden. Dus als je verzekerd wil zijn van een plekje, schrijf je dan gauw in. Betaal via paypal, overboeking, tikkie of factuur.