Help anderen helen, en verlicht de wereld

“The medicine of the future will be medicine of frequencies.”

(Quote by Albert Einstein.)

Wil jij holistisch therapeut worden?

Als jij energetisch of holistisch therapeut wil worden, heb jij waarschijnlijk zelf meegemaakt hoe het is om ‘vast te zitten’. Hoe het is om sombere gedachten en gevoelens te hebben die je alleen maar verder af laten dalen in een diep dal. Wellicht weet je dan ook hoe het lichaam mee gaat doen. Dat is een eenzame plek die je niemand gunt. Maar het is ook een plek waarin we onszelf en onze innerlijke kracht juist leren kennen!

En dat is healing! Healing is een spirituele of holistische term om uit die duisternis te komen. Om het licht in jezelf te zoeken en door te laten breken. Het helen van je verleden en/of van trauma’s is soms heel moeilijk maar het is ook iets magisch. Er is geen magische pil maar er is wel hulp. Ongeacht of we nu over mens of dier spreken, over levende of overleden zielen.

Als jij healing wil leren voor anderen, om anderen te helpen helen. Dan ben jij een magisch mooi wezen al zie je het zelf wellicht niet. Jij bent een lichtwerker en samen kunnen we de wereld steeds een beetje lichter maken. Door steeds meer mensen, dieren en andere vorm van zielen te helpen helen.

Zelf werk ik al meer dan 10 jaar als holistisch therapeut, over het algemeen voor dieren maar ook zeker voor mensen. Het is een prachtig beroep waar je echt voldoening uit kan halen als je ziet hoe je een ander hebt mogen bekrachtigen.

Is dit wat je graag wil doen? Dan help ik jou met enthousiasme naar jouw eigen praktijk.

wordt holistisch therapeut

Theorie

In de online opleiding healing gaan we meerdere methoden van healing leren. Op deze manier leer jij wat voor jou allemaal 1 grote rode lijn is. Maar ook waar jij anders in bent, wat jouw innerlijk vuurtje ontvlamt. Zo kom je door theorie en door jezelf eerst te helen erachter wat jouw unieke pad is.

Authentiek

Omdat jij een uniek wezen bent met een eigen verleden, eigen inzichten en een eigen leven, ben je authentiek. Daarom is het zo belangrijk om vooral je eigen pad te volgen. Want dat is wat ik zelf heb geleerd door alle cursussen heen. Alles wat ik heb geleerd deel ik met je op mijn unieke manier.

Persoonlijk

Opleiding healing is dan misschien wel online, maar dat betekent niet dat er geen persoonlijke begeleiding is. Ik ben maar een appje of mailtje van jou verwijdert als er een vraag is, als iets niet lukt of je ergens tegenaan loopt. Zo heb je alle gemakken van online met het voordeel van live.

Eigen praktijk

Online opleiding healing is niet alleen gemaakt om jou te leren wat healing is, hoe jij mens, dier, natuur, gebouw en entiteit kan helen. Maar ook om jou te leren hoe jij jouw eigen healingspraktijk opzet als holistisch en/of energetisch therapeut. Zelf heb ik een praktijk als dierentherapeute vanaf 2013. Waar ik in 2012 begon als dierentolk.

Huiswerk

Uiteraard krijg je in de online opleiding ook huiswerk om healing echt te oefenen. Niet alleen op jezelf maar ook op anderen. En natuurlijk mag je ook oefenen op je gezin, dieren, planten, etc. Of juist op jezelf. Ook hiervan mag je casestudies doorsturen. Ik kijk met enthousiasme mee waar jouw sterke punten zijn en wat mag groeien.

Bonussen

Er worden misschien al veel methoden aangeboden zoals reiki, chakrahealing, trancehealing en nog meer. Maar er zijn ook nog wat extraatjes voor je. Zo zullen we workshops gaan houden zodra er meer vragen zijn over hetzelfde onderwerp. Ook staan er af en toe al wat extra oefeningen of voorbeelden klaar.

Wordt Healer

Studeer op jouw manier

Voordelen van online studeren:

 • Geen kilometers rijden, geen file, geen brandstofkosten.
 • Je kan er zolang over doen als je zelf wil of nodig hebt.
 • Na het behalen van de certificaat heb je een referentie.
 • Op je eigen tijd studeren wanneer jij er energie voor hebt.
 • Lessen pauzeren en herhalen zoveel als je wilt.

Uniek aan opleiding healing:

 • Eenmalig €800,- van beginner tot eigen praktijk. (In termijnen betalen mogelijk.)
 • (50% korting als je je inschrijft voor 1 oktober 2023.)
 • Niet meerdere cursussen volgen om je eigen pad te vinden.
 • Je leert niet één methode, maar ontwikkelt je eigen.
 • Online mét persoonlijke begeleiding.
 • Ook casestudies met eigen gezin worden nagekeken.

Wat cursisten zeggen over de cursus:

 • “Wauw wat ben jij goed in meditaties! Daar moet je iets mee.”
 • “Je doet net alsof het heel makkelijk is, en dan probeer je het, en dan is het ook zo! Heel apart maar ook heel fijn. “
 • “Zo gek, ik kan het gewoon écht voelen! Dus ik kan het ook!”
 • “Mijn partner geloofd er wel niet in maar werd wel heel ontspannen. Super grappig!”

Wat kun je na de cursus:

 • Een praktijk als energetisch therapeut opzetten voor dieren.
 • Basis medische kennis cursus volgen om een praktijk op te zetten voor mensen.
 • Je eigen gezin, familie en dierbaren helpen.

Voor wie is deze cursus niet?

In mijn online opleiding ga je veel oefenen met jezelf. Zodat je kan voelen wat de energie doet, wat de methode met jou doet. Daarna ga je pas oefenen op anderen. Deze ‘anderen’ dien je zelf op te zoeken. Zo leer je al meteen hoe het is om je eigen klanten te moeten vinden. Maar ook hoe het is om over dit prachtige werk te praten.

Als je via mij holistisch therapeut wil worden, moet je dus wel open staan voor jouw eigen intuïtieve, spirituele en persoonlijke ontwikkeling. En is het ook van belang dat je jezelf kan stretchen tot buiten jouw comfortabele zone.

Want dit is geen cursus van een weekend, het is ook geen cursus waarin je alleen maar leert geven. Je dient het echt zelf te ervaren zodat je het helemaal eigen kan maken. Daarom is deze cursus ook niet geschikt voor mensen die graag een protocol willen volgen. Want ik wil je uitdagen om jouw eigen unieke pad te volgen. En daarmee jouw eigen unieke methode te maken.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op. Wil je je direct inschrijven? Dat kan middels een van de bovenstaande knoppen. Wil je liever eerst meer weten over wie ik ben? Lees dan gerust wat meer over mij en mijn achtergrond onder ‘contact’.

Scroll naar boven