overleden dieren waken over hun mensen

Wist jij dat overleden dieren over ons waken? 

Overleden dieren waken over hun mensen

Overleden dieren waken over hun geliefde mensen, dat weten we allemaal! Maar wat ik zo bijzonder vind, is wat ik vandaag (dinsdag 16 november 2021) geleerd heb: Ze stemmen zich af op ons collectief. Om zo te weten te komen, wat wij als mensen nodig hebben. En ook op deze manier te kunnen bieden wat wij nodig hebben. Zo zijn er overleden honden die toch nog even blijven ‘hangen’. Tussen de aarde en de thuisbasis van hun ziel. 

Energetische ruimte

Ik noem dit een tussenstation of de plek van transitie. Sommigen noemen het limbo en de andere noemen het de dierenhemel. Maar voor mij is het niet zomaar een thuisbasis van de ziel. Het is een tijdelijke verblijfplaats. Dat heb ik al vaker gezien. Maar dat het gebruikt wordt om als ziel niet volledig in de aardse energie te zitten. En toch nog dichter bij de aarde te zijn. Als wanneer ze naar ‘huis’ zouden gaan. Zo heb ik het nog niet eerder gezien, gehoord of anders doorgekregen. 

Zij zien natuurlijk net zo goed als wij zelf dat de wereld op dit moment een rommel is. Maar om vooral niet in de menselijke chaos te zitten. Zitten zij in een energetische plek waar niets is en tegelijkertijd ook alles. Willen zij 100 ballen (niet dat dieren iets met het getal hebben hoor). Dan hebben zij 100 ballen. Willen zij het water in springen? Dan is er water. Maar als de ene zon wilt, en de ander wilt eten. Dan is dat er ook.

Zo verblijven zij in die pure staat van harmonie, eenheid, liefde en licht. Terwijl ze nog niet volledig ‘terug zijn’ op de oorspronkelijke plek van hun ziel. Alsmede zijn zij ook niet in de ban van de energieën die nu hier op aarde heersen. Hoe gaaf is dat?! En hoe bijzonder is het te weten dat zij hun lichaam en leven hebben losgelaten. Om dan te waken over ons. Op een manier die wij nu nodig hebben. En zij kunnen geven zonder belasting van henzelf. Zonder opoffering of overgave. Gewoon alleen uit liefde, verbinding, speelsheid, puurheid, vrijheid en geluk. 

Hoe helpen dieren vanuit de transitieplek hun mensen?

Maar hoe helpt dit ons dan? Heel simpel: Doordat wij een verbinding hebben van ziel tot ziel met onze dieren. En deze verbinding blijft bestaan zelfs na het overlijden. Kunnen zij ons die liefde, verbinding, speelsheid, puurheid, vrijheid en geluk doorgeven. Je kunt onze band met onze dieren (en eigenlijk met alle relaties) zien als een buis. Daardoor stroomt liefde heen en weer. Maar ook de emoties en gedachten die we hebben. Daarom voelen dieren ons ook zo goed aan. Niet alleen door wat er in onze aura is. Maar ook door wat we doorgeven, veelal onbewust. 

Wat houdt ons tegen om met onze eigen overleden dieren te communiceren?

Dus hoe puurder, zuiverder en blijer zij zijn… Hoe meer zij van die energie doorgeven door de band die we nog steeds hebben. Het enigste wat ons nabestaanden tegenhoudt dit te voelen en op te merken. Is onze eigen emotie. Omdat we onze emoties ten eerste altijd weg willen stoppen. En ten tweede omdat we geen discipline kennen. Dus mijn tip hierin is vooral te gaan zitten met jouw emoties. Wat voel je? Waar voel je het? En waarom? Om vervolgens deze emoties écht even goed er te laten zijn. Geef ze alle ruimte die ze nodig hebben.

Pas daarna ga je discipline toepassen door te focussen op de band die we nog wél hebben. We voelen die band, anders voel je geen liefde. Focus op de vrijheid en blijheid, liefde en verbinding die jouw overleden dier doorgeeft. Adem het in, en adem de liefde die je voor hem of haar voelt uit. That’s it. Dus eerst alle emoties laten zijn. En daarna discipline doorvoeren door op het positieve te focussen. 

Telkens als je dan weer twijfelt. Of als jezelf naar beneden haalt met wat je allemaal niet goed zou hebben gedaan. Dan stop je direct met wat je doet. En ga je weer volledig focussen op de band, de liefde, de vrijheid en blijheid. Herinner de leuke momenten. Voel de steun die er is voor jou. Die innige en enorm diepe liefde. Zo diep, dat het eigenlijk zeer doet. Omdat dit onvoorwaardelijk is. Wat mensen over het algemeen niet eens kunnen geven aan elkaar. Maar wel aan dieren. Dit is het enigste wat telt. En het enigste wat overleden dieren willen dat jij onthoud. Jullie band. 

Diermedium.nl

Ik ben helemaal happy door de consulten van vandaag. Ondanks de trauma’s die dieren meemaken door mensen, ondanks onze eigen chaos. Zijn de dieren nog steeds puur. Mijn liefde voor dieren zal in ieder geval nooit verdwijnen. Zoals ze mij vandaag weer hebben laten inzien en voelen: Hier ben ik voor geboren. Om door te geven wat dieren willen vertellen aan hun mensen. Niet om te laten horen wat de mensen willen horen.

Wil je ook nog een consult voor 60 euro? Vanaf 2022 wordt het bedrag verhoogt met 15 euro i.v.m. btw. Ik heb nog 8 plekken voor december vrij.

Zou je juist willen leren om dit ook te kunnen? En te leren hoe jij dieren en hun mensen kan helpen met dit prachtige beroep? Als je je inschrijft voor 2022 dan betaal je slechts 160 euro voor de gehele opleiding van 8 hoofdstukken waar men +/- 6 maand over doet. Vanaf 2022 gaat de prijs naar 320,-. 

(Uiteraard mag men in termijnen betalen bij mij! Ongeacht of het nu voor een consult of opleiding is! En nee je betaalt niets extra’s! Tevens bepaal jij hoeveel termijnen en hoe hoog de kosten.)

Liefs!

1 gedachte over “Wist jij dat overleden dieren over ons waken? ”

  1. Stephanie, mijn hondje heb ik gisterenmorgen 29 juli 2022 laten inslapen. Het was een erg zware en moeilijke beslissing. Ik zocht naar informatie en een houvast, omdat ik geloof dat de ziel van een dier verder leeft na de dood. Ben zo dankbaar ik jouw website heb gevonden. Ondanks het immens verdriet, vond ik troost en een stukje verlichting binnen mijn diep verdriet en zielepijn .. wetende ik en mijn hondje ‘Tokio’ voor altijd verbonden blijven.

    Liefs
    Olga

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *