termijn betaling voor de opleiding dierentolk

Termijnbetaling aanvragen voor de opleiding dierentolk

Wil jij een termijnbetaling aanvragen voor de opleiding dierentolk? Dat is geen enkel probleem! Ik heb geen kant en klare manieren. Want ik wil graag met jou overleggen wat voor jou het beste werkt. Ook ga ik je geen extra geld opleggen omdat je het niet in een keer kan betalen. We gaan gewoon lekker transparant zijn naar elkaar. Jij vertelt wat kan en wat lukt en ik ga je erbij helpen. Zo simpel kan het zijn!

Dus vul gerust het formulier hieronder in. Dan ga ik je eerst een keer proberen te bellen. Als dat niet lukt dan mail ik je. Het is mijn bedoeling om mijn opleiding ook bereikbaar te maken voor mensen die het niet breed hebben. Want ik weet hoe dat is, ik heb in jouw schoenen gestaan.

betalingsregeling cursus communiceren met dieren

Betalingsregeling voor cursus communiceren met dieren

Een betalingsregeling aanvragen voor een cursus zoals ‘communiceren met dieren’. Is echt niet erg. Het is ook geen verkeerde tijd. Juist in de schaduwen van ons leven vinden we soms de motivatie om ervoor te gaan. Een drive die we eerder nooit hebben gehad. Ik ken het.

Mijn verhaal:

Ik heb geld voor eten moeten vragen. Dit gaf ik dan uit aan goed voer voor mijn dieren. En zelf at ik van brood en water. Nou ja knackebrod dit was goedkoper. Fietsend naar het werk, geen auto. En toch ben ik ook toen juist een coachingsprogramma gaan volgen.

Waarom? Omdat ik wist dat ik het nodig had om mijn brein te leren programmeren. Ik kende mijzelf al wel, depressies waren mij niet onbekend. Het minste geringste bracht mij al gemakkelijk in een neerwaartse spiraal. En met een negatieve financiƫle situatie kon ik dat niet gebruiken. Ik moest voor mijzelf vechten.

Weet je dat ik nog steeds baat heb bij dat programma van een paar jaar geleden?

Dus met een termijnbetaling aanvragen voor de opleiding dierentolk: Zeg je in mijn ogen dat je wilt vechten om er bovenop wilt komen. Dat je klaar bent voor een nieuwe fase in je leven. Daarom wil ik je vooral zeggen: Neem gewoon contact met mij op. Je hoeft alleen je nummer achter te laten en ik bel je. Zelfs dan is het nog vrijblijvend. Dus vul het formulier hierboven in.