Soul journeys

“Humans are a part of creation and shamanism is our way of connecting with the whole.”

(Quote by Will Adcock.)

Wat is een sjamanistische healing?

Een sjamanistische healing is als je het mij vraagt echte ‘healing’. Veel nieuwe vormen hebben allemaal namen gekregen omdat de mens er graag een stempel op wil drukken. Maar het zijn allemaal oude technieken in een nieuw jasje. Het is ook een andere tijd of cultuur dan waar de sjamanen in leefden of leven.

Sjamanistische healing sessie

Elke sjamanistische healingsmethode is uniek an sich. Maar wat wij tegenwoordig systemisch werk of opstellingen noemen is wat vroeger gewoon voorouder werk was. En wat wij nu regressietherapie noemen was gewoon een healingsvorm.

Bij mij vind je deze methoden en meer in de vorm van een souljourney. Waar ik je begeleid in een trancemeditatie ga jij jouw unieke pad, begeleid door jouw gidsen. Ik ben slechts een instrument.

Regressietherapie

Wat wij tegenwoordig regressietherapie noemen of regressie hypnotherapie. Was vroeger dus gewoon healing of voorouderwerk. We kunnen namelijk teruggaan naar jouw roots, jouw bloedlijn, jouw roots. Of naar een vorige leven, of meer. Maar ook herinneringen van jou als kind of baby. Je bent altijd in controle van wat er gebeurt, en je doet het nooit alleen. Ik ben er altijd bij om je te ondersteunen. Maar ik laat jouw gidsen mij leiden om jou te begeleiden in jouw souljourney.

Incarnatietherapie

Veel mensen noemen incarnatietherapie ook regressietherapie. Voor mij is dit toch een stuk genuanceerder. Als we er toch moderne namen aan moeten geven, laten we het dan ook duidelijk maken. Voor mij is deze souljourney namelijk vooral een soulsearch naar jour levensdoel, jouw zielsmissie. Waarom je gereïncarneerd bent, dat is soms van onschatbare waarde te weten. Omdat je weer teruggaat naar de essentie van wat je écht bent: ziel.

Soul retrieval

Dit is een souljourney om weer terug te komen in je kracht. Niet in de vorm van alles is licht en liefde. Maar om daadwerkelijk de stukjes van jezelf die je hebt weggegeven vanuit onmacht of hopeloosheid weer terug te halen. Zo kun je weer heel worden, het verleden achter je laten en in het hier en nu leven. Maar ook vanuit verbinding leven zoals het hoort. Dit is heel sterk, want dit is oordeelloos ook het donkere in ons omarmen.

Levenswiel – sjamanistische opstelling – systemisch werk

In de souljourney van jouw levenswiel zoeken we jouw innerlijke natuur, windrichtingen en elementen. Waar jouw vuur staat en wie dat bijvoorbeeld blokkeert vanuit jouw voorouders is een veel krachtigere en diepere werk op het systeem. Het is als het ware een sjamanistische opstelling om te zien waar jij staat en hoe jij de anderen om jou heen ziet. Natuurlijk gaan we dit in de souljourney ook helen als dat nodig is, en als het daar de tijd voor is.

Levensboom – onderwereld, middenwereld en bovenwereld

De levensboom is niet alleen een lief, leuk en aardig symbooltje. Het is een enorm symbool van jouw eigen universum. Van de werelden waar jij uit bestaat en waarmee jij te maken hebt. Waarschijnlijk heb je helemaal niet eens door dat je gidsen hebt uit allerlei lagen van de spiritworld. Of dat je connecties hebt. Zo kan je in de onderwereld, diep in of zelfs onder de wortels in het donker schuilen voor de middenwereld. Alsof je je indekt voor de buitenwereld. Of dat je zit te broeden in je ei om te transformeren. Dit is slechts een voorbeeld om maar eens te laten zien hoe krachtig souljourneys kunnen zijn omdat ze niet alleen in het licht leven. Maar juist ook in onze schaduwen.

Scroll naar boven