Heel jezelf


Ben jij hooggevoelig? Heb jij jouw innerlijke kracht hervonden of wil jij deze hervinden? Of voel je blokkades in je lijf? Ik begeleid je graag mbv sjamanistische coaching

  • Soul journeys – reis naar binnen, naar je ziel.
  • Yoga therapie – bewegen om jezelf te bevrijden.
  • HSP coaching – vanuit het sjamanisme met natuur.
sjamanistische coaching

Soul journeys

Regressietherapie. Incarnatietherapie. Sjamanistische opstellingen. Soul retrieval. Shape shifting soul journeys.

Omdat het lijkt alsof je een fundamenteel stuk van jezelf mist. Of omdat je herinneringen lijkt te hebben die niet uit dit leven zijn. Misschien heb je wel dingen overgenomen van voorouders die je nooit gekend hebt.

Laten we samen ontdekken wat de blauwdruk is van jouw ziel, jouw spirituele DNA als het ware. En hoe je in het huidige leven vanuit die kern kan leven.

Yoga therapie

Ademhalingsoefeningen. Moderne tai chi. Yin en Hatha yoga als therapie. Grond pilates. Chakra’s en meridianen.

Wellicht voel je wat ongemakken in je lijf. En lijk je te blokkeren, misschien wel letterlijk. Denk aan iemand die te veel op zijn schouders neemt en daarom letterlijk blokkeert in de schouders. Dit kan ook het hart zeer doen.

Door middel van bewegen zien we waar je stagneert. Zodat we de blokkade kunnen vinden en daar jouw adem, lijf en geest op kunnen laten afstemmen.

HSP coaching

Sjamanistische coaching, mindset, spirituele en HSP coaching, visualisatie en meditatie begeleiding.

Als hooggevoelige krijg je meer prikkels binnen dan anderen. Terwijl je ook al een hele grote innerlijke belevingswereld hebt. Balans vinden in een onnatuurlijke wereld waarin je jezelf wil zijn, en dat ook mag, is heel moeilijk.

Gelukkig ben je iemand die graag in de natuur is, en kan natuur jou helpen. Maar dan wel op een manier dat bij jou past, bij jouw innerlijke natuur.

Soul journeys zijn sjamanistische reizen. In principe is het een vorm van sjamanistische coaching. Daar ik jou begeleid met behulp van mijn eigen gidsen en die van jou. Het enigste wat ik dus doe, is jouw begeleiden naar een trance. En daarna gaan we samen jouw reis in. Jij maakt het mee op jouw niveau wat op dat moment nodig is en aanbod dient te komen. Daarbij ben ik je steun als het eventjes moeilijk of emotioneel wordt. Ik zal je altijd de controle geven en jou in jouw kracht laten staan. Het is mijn bedoeling om jou hiermee te empoweren. Je te verbinden met moeder aarde, vader kosmos, jouw voorouders en jouw innerlijke zelf.

Yoga en de pilates vorm die ik geleerd heb, helpen niet alleen het fysieke lijf. Maar ook het energetisch lijf, de geest en het hart. Door bijvoorbeeld in yoga een houding langer aan te moeten houden, doe je jouw lichaam eigenlijk stress aan. Vanwege de ademhaling, leer je door de stress heen te ademen en te ontspannen. Dit kun je in je dagelijks leven meenemen in elke stress situatie. En dit is slechts 1 kleine voorbeeld. Yoga is mijn inziens een sjamanistische vorm van genezen. Want elk sjamanistische oorsprong kent beweging afgestemd op dieren en natuur. Daarom is het ook zo helend, coachend en verbindend.

Coaching is eigenlijk iets wat ik helemaal niet van plan was om te gaan doen. Het is letterlijk op mijn pad gekomen door prachtige mensen die graag met mij wilde samenwerken. Maar ze hoefden geen opleiding, geen consult, wel begeleiding. Heel ‘toevallig’ heb ik wel coachingscursussen en opleidingen gedaan. Gewoon om mijzelf te helpen. Altans, dat dacht ik. Nu is het een onderdeel van mijn bedrijf waarin ik mensen mag laten groeien en bloeien op een wijze wat voor mij heel natuurlijk is. Namelijk door middel van dieren, natuur, meditatie en visualisatie.

Wel is mijn coaching anders: Ik ga je niet vragen tot je zelf het antwoord weet. Wat je wel kan verwachten zijn huiswerkopdrachten, een directe liefdevolle aanpak. En soms een confronterende spiegel. Welke ook weer vanuit liefde en warmte voorgehouden wordt.

Testimonials

Wat klanten en cursisten zeggen:

Anoniem – Soul journeys

“voorbeeld tekst

Anoniem – yoga coaching

“voorbeeld tekst

Anoniem – HSP coaching

“voorbeeld tekst
sjamanistische coaching

Heel jezelf samen. Je hoeft niet alles alleen te doen.

Lijkt het je tof om met mij samen te werken voor jouzelf en aan jouzelf? Om jouw zielsmissie te leven, je levenspad beter te begrijpen en blokkades op te lossen. Of gewoon met zekerheid en zelfvertrouwen door het leven te gaan mét hooggevoeligheid. Zo lang jij van de natuur en dieren houdt. En ook graag intuïtief (wil) leven. Dan kan ik met enthousiasme en liefde met je werken.