Verzend en retourbeleid

Levertijd & verzendkosten

Ik doe zorgvuldig mijn best de bestellingen zo spoedig mogelijk bij de transportdienst af te leveren. Bestellingen die op werkdagen worden gedaan, probeer ik de volgende dag te verzenden. Echter lukt het mij niet altijd om dit na te komen. Soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mocht ik om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan breng ik u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

  • €2,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen.
  • €4,95 voor bestellingen die naar een DHL servicepoint verzonden worden.
  • €5,95 voor bestellingen onder de € 75,-.
  • Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-.
  • Dit geldt alleen voor Nederland! Bestellingen buiten Nederland dienen mij een berichtje te sturen zodat ik de juiste bedragen kan opzoeken.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DHL. 

Bedenktijd/retour

Bedenktijd: Na ontvangst van het product die online gekocht is, heb je 14 dagen bedenktijd. Voldoet het product toch niet aan de verwachting die ik gecreëerd heb op de productpagina? Dan mag je binnen 14 dagen na ontvangst mij mailen om het product te retourneren. Het emailadres is: info@elo-my.com.

Retourneren: Na het aangeven van een retournering binnen 14 dagen bedenktijd, heb je 14 dagen de tijd om het product te retourneren. De kosten voor het retourneren zijn voor de klant.

Terugboeking van het bedrag: Binnen 14 dagen nadat ik het product ontvangen heb, of een bewijs heb ontvangen van de retournering, stort ik het aankoopbedrag en de verzendkosten die betaald zijn terug. Dit zijn niet de verzendkosten van de retournering. Deze zijn voor de kosten van de klant.

Uitgesloten producten: Er zijn producten die uitgesloten zijn om te retourneren i.v.m. hygiëne of houdbaarheidsdatum. Of omdat het product in zijn geheel al is ontvangen en dit niet ongedaan kan worden gemaakt zoals met een digitaal product dat is gedownload. Maar ook als het een product is die aangepast is naar persoonlijke voorkeuren. Dus denk aan kruiden, een digitaal manifestatie journal of een gepersonaliseerde ketting.

Ondeugdelijk product: Een ondeugdelijk product is bijvoorbeeld een verkeerde kleur, beschadigd of kapot product. In dit geval wordt het product altijd vergoed met hetzelfde product maar dan eentje die wel deugd, of vergoeding van het bedrag. Mocht je een ondeugdelijk product ontvangen hebben, mail mij dan a.u.b. naar info@elo-my.com.

Product beoordelen: In de bedenktijd dien je het product te beoordelen of het voldoet aan de verwachting. En of het een deugdelijk product is. Mocht het product dan om wat voor reden dan ook teruggestuurd moeten worden, dan is het oké om het product beoordeeld te hebben. Maar een product mag niet gebruikt zijn en de verpakking dient netjes los gemaakt te zijn. Zodat bij eventuele retournering het product opnieuw aangeboden kan worden.

Let dus op dat dit niet kan voor bederfelijke, digitale en gepersonaliseerde producten!

Scroll naar boven