pilot versie opleiding dierentolk

Pilot versie opleiding dierentolk

Wil jij graag mee doen aan de pilot versie opleiding dierentolk? Laat het mij gemakkelijk en snel weten middels onderstaand formulier. Dan bel of mail ik je zodra de inschrijvingen starten! Let wel dat kan alleen als je meedoet vanaf een datum tussen 1 april en 1 december 2021.

Wil je jouw plekje alvast reserveren? Dat kan ook heel simpel door het vakje aan te vinken in het onderstaand formulier!

Wat is er anders aan de pilot versie?

In de early bird versie werk ik 1 op 1 met je. Daarom kunnen er maar weinig mensen mee doen. De prijs is maar €88,- voor de gehele opleiding dierentolk. Hiervoor vraag ik feedback terug over de opleiding zelf, de lessen, mijn manier van uitleggen, etc. Ook verwacht ik een actieve houding van vragen. Zo kunnen we samen heel veel bereiken. Jij in jouw eigen ontwikkeling. En ik in de ontwikkeling van de opleiding. Maar in de pilot versie doen we dit over groepen verdelen zodat het niet alleen van jou en mij af hangt.

Opleiding dierentolk zelfstudie

Daarna wordt het een zelfstudie die je ook op je eigen tempo volgt. Nog steeds zullen we in groepjes sommige dingen doornemen. Maar niet zo intensief. Daar de meeste vragen dan al zijn beantwoord. Door de earlybird versie en pilot versie opleiding dierentolk.

Lijkt de zelfstudie jou toch fijner? Schijf je dan alvast in voor 21 maart 2021. Maar als je mee wilt doen met de earlybird versie: Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen en beperkte inschrijftermijn.