opleiding healing

Opleiding Healing

Het is vandaag 15 april mijn moeders verjaardag, ter ere van haar lanceer ik vandaag mijn nieuwe opleiding healing. Waarom ter ere van mijn moeder? Omdat zij mijn spirituele kant altijd heeft geaccepteerd. Dus wanneer ik dacht op mijn 14de dat ik gek werd omdat ik ineens allerlei kleurtjes in bomen zag. Was zij degene die tegen mij zei: “Wel nee joh, jij ziet gewoon aura’s!” En omdat ze mij nooit heeft gedwongen, maar mij altijd in mijn waarde liet. Ben ik na mijn depressie op mijn 17de gaan leren om dieren energetisch te behandelen. Want ‘dat ik het in mijn handen heb’, dat was al wel duidelijk. Ik liet onze toenmalige hond bijvoorbeeld in slaapvallen door maar op een bepaalde manier te aaien. En dit is niet minder geworden of anders geweest bij andere dieren. Sowieso zijn dieren altijd al mijn beste maatjes geweest.

Energie medicijn

Eigenlijk is healing, handoplegging, magnetiseren, reiki allemaal hetzelfde voor mij: Een energie medicijn. En wat bedoel ik daar dan mee? Je gebruikt de energie verkregen door de bron als kanaal. Jij bent dus alleen een doorgeefluik, niet de rivier zelf, maar geul in de aarde die het water begeleid. Wanneer je kosmische energie, levensenergie of wat dan ook kan ontvangen. Dat je jezelf helemaal kan openstellen ervoor. Dan kun je dit doorgeven aan een lichaam die verstoord is. Aan een lichaam dat blokkades ondervind in het energetisch lichaam. En daarom lichamelijke klachten vertoont. Maar ook aan een lichaam dat uitgeput is bijvoorbeeld. Of net heel veel trauma na een ongeluk en zware operatie heeft meegemaakt. Je helpt met energie de lichaam energie geven. Vooral help je het energetisch lichaam helen. Daarom is het een medicijn. Want blokkades zijn gemanifesteerde ongemakken van het emotioneel leven of de geest. Wat uiteindelijk weer kan resulteren in lichamelijke klachten en zieken.

Let wel dat dit niet door de Nederlandse overheid niet erkend is. En daarom ook niet mag worden gezien als een behandeling tegen ziekten en klachten. Daarom dien je altijd als eerste naar een dierenarts te gaan!

Healing

Een healing geven aan dieren is voor mij zo bijzonder ongeacht hoe vaak ik het al heb mogen doen. En ik hoop dit te mogen overdragen naar anderen. Hoe je de aura kunt helen, de chakra’s kunt helen en uitlijnen. Maar ook hoe je het lichaam energie geeft om er weer even tegen aan te gaan. Zoals ook hoe je oude energieën uit lichaam, energetisch lichaam, geest en emotie kunt halen. En nog zoveel meer. Healing betekent in het Engels natuurlijk ‘genezen’, wij gebruiken dit woord dan voornamelijk voor de energetische therapie. Een therapievorm die letterlijk tot diep in de cellen werkt en soms zelfs nóg verder. Denk in bloedlijnen, verbinding met de omgeving en verbinding met moeder aarde.

Wist je dat je niet alleen dieren en mensen kunt helen; maar ook bomen, planten en de aarde zelf? Met mijn opleiding kun je healing gaan gebruiken voor jouw doelgroep. Maar omdat ik zelf een enorme dierenvriend ben zal ik dit sowieso meenemen. Want healing voor dieren is toch anders als voor mensen. Evenwel als healing voor bomen, planten en moeder aarde.

Opleiding healing voor dieren

Waarom ik mijn cursussen altijd opleidingen noem? Omdat ik met de cursussen die ik heb gevolgd altijd nog met vragen bleef zitten. Bijvoorbeeld: “Hoe werkt die energie dan? Kan een dier ook niet openstaan? Is het mogelijk dat de energie niet ontvangen wordt? Waarom kan ik kleuren zien én voelen, terwijl een ander dat bijvoorbeeld niet heeft? Kun je ook geuren, kleuren, of symbolen zoals met reiki meegeven in een healing?” En nee dan ben ik nog niet klaar. Want ik heb gewoon van nature een enorme drive om te leren. Ik wil vanuit mijn innerlijke gewoon ‘weten’, voelen en voor kunnen stellen hoe het dan gaat. Dus daar ben ik jarenlang naar wezen zoeken. En ik kan je vertellen dat ik nu de meeste antwoorden toch echt wel heb gevonden. Daar ben ik zo blij mee… Dat wil ik delen!

Net als alle valkuilen, wat je kunt verwachten als het mis gaat, en hoe je jezelf kunt helen als het nodig is. Want zoals met alles heeft het heel af en toe (echt zelden met deze branches) een nevenwerking. Misschien niet voor de cliënt, maar wel voor jouzelf. Zoals hooggevoeligheid ineens heftiger kan worden. Mijn inziens is het zo belangrijk om hierbij echt goede begeleiding te krijgen. Niet alleen hoe je het zuiver doet, maar ook jezelf beschermt.

Online cursus healing voor dieren

De opleiding healing is volledig online. Elk hoofdstuk heeft 4 paragrafen. En elke paragraaf begint met een video. Daarna een stuk tekst, audio met extra uitleg, vervolgens een woordenlijst om te leren. En daarna krijg je nog oefeningen om te doen of te volgen. Pas dan zijn er kennisvragen in quiz vorm of kun je een casus insturen. Achteraf krijg je een certificaat als je de casussen hebt ingestuurd. Heb je ook alle kennisvragen ingestuurd? Dan krijg je ook een aanbeveling.

Je kunt dus beginnen wanneer jij wilt, je kunt de lessen volgen wanneer jij wilt, je hoeft nergens heen en niets te regelen qua vervoer bijvoorbeeld. Het is enorm eenvoudig. En ja, je kunt echt voldoende leren middels pc, laptop, tablet of telefoon. Juist omdat je zoveel soorten lesstof krijgt (video, tekst, audio, meditaties, oefeningen, woordenlijsten, quizes, casussen). Je gaat ook echt veel oefenen zodat je gaat leren wat bij jou past, wat goed voelt voor jou zodat je een hele eigen werkwijze opbouwt tijdens de studie. Ja ik deel mijn methode met je, maar ook heel veel andere manieren. Want jij bent mij niet, en ik ben jou niet. Daarom zijn wij ook geen concurrenten, maar collega’s als je klaar bent.

Inderdaad ik ga je ook leren hoe je dit kunt promoten, de markt in kan brengen, maar dan op een intuïtieve manier. Dus een intuïtieve marketing. Want ja dat bestaat echt! En als je daar geen interesse in hebt is het nog steeds interessant omdat je een stukje psychologie van jouw (toekomstige) klanten leert. Plus nog meer van jezelf leert.