opleiding edelsteentherapie

Opleiding edelsteentherapie

Edelsteentherapie is letterlijk een kleurrijk vak. Maar wist je ook dat andere stenen genezende energie hebben? En dat de bergen door monniken als goddelijk worden gezien. Dat je daar jezelf in contact kunt brengen met ‘alles wat is’. Zoals ook de kleinste vorm van steen: klei, helend kan zijn. Daarom noemen we de opleiding edelsteentherapie ook wel eens minerale medicijn.

Edelstenen cursus online

De nadruk ligt wel op edelstenen en kristallen. En de opleiding is online. Je gaat kennis maken met verschillende methoden om edelsteentherapie uit te voeren. Tevens gaan we ook zoveel mogelijk edelstenen behandelen. Maar het belangrijkste ben jij. Want als jij dit gaat doen, dan moet het ook passen bij jou. Mijn weg is niet jouw weg. Ik ga je daarom met zoveel mogelijk manieren in aanraking laten komen. Zodat jij een unieke methode kan ontwikkelen die voor jou werkt.

Waarom noem ik het een opleiding?

Wat ik eerder al zei gaan we het niet alleen over edelstenen hebben. Maar ook over bergen, rotsen, stenen, zand, klei en mineralen. Want hoe meer je in de theorie verdiept hoe beter je de werking kunt begrijpen. Daarom gaan we het ook hebben over de structuren van de atomen. Waarom een edelsteen bijvoorbeeld in een punt groeit. En waarom dit dan weer een ander effect geeft. Kortom: Het is diep.

Dus wil je weer met mij de diepte in? We starten waarschijnlijk in juli 2021. Zal ik je op de hoogte houden, vul dan het formulier in: