Opleiding dierentolk

opleiding dierentolk

Dierentolk opleiding

Wat houdt dat in? In de opleiding tot dierentolk leer je intuïtief communiceren met dieren. Je leert telepathie met dieren zonder trucjes. Middels geschreven tekst leer je de achtergrond informatie. Zoals de theorie van telepathie. Middels video krijg je extra uitleg hoe dit in het dagelijks leven te implementeren. Ook in audio vorm kun je de lesstof leren. Zodat je altijd kunt studeren hoe en wanneer jij wilt.

Tevens zijn er meditaties in mp3. En oefeningen uit het werkboek. Aan het eind van elk hoofdstuk zijn er kennisvragen. En als je de dierentolk opleiding hebt afgerond, kun je casussen insturen. Zo kunnen we direct jouw unieke krachtige kenmerken naar voren halen.

Dierentolk opleiding

Dierencommunicatie opleiding

Wat ga je allemaal leren?

  • Hoe het contact met dieren mogelijk is.
  • Waarom iedereen met dieren kan praten.
  • Hoe je veilig en zuiver met dieren contact maakt.
  • Wat de (ziels-)reden is waarom dit op jouw pad kwam.
  • Wat jouw unieke manier is om telepathie met dieren te hebben.
  • Hoe het praten met dieren voor jou het beste werkt.
  • Dat dierencommunicatie veel meer is, als alleen een gesprekje. Maar dat het ook therapeutisch kan werken.
  • En hoe je dier en mens het beste kunt begeleiden.

“Sinds jij het gesprek met ons konijn hebt gehad, is hij een stuk blijer, levendiger en eet weer uit zichzelf! Ik zal jouw verslag aan de dierenarts laten lezen.”

Een testimonial van een blijke klant om je te laten zien: Wat je als dierentolk kunt betekenen.

“De cursus van Stephanie is zeer uitgebreid. Ik kon vroeger altijd met dieren praten, maar dat heb ik helaas ver weg gestopt. Met de cursus en persoonlijke ondersteuning van Stephanie, komt er steeds weer meer naar boven. En ik kan je zeggen dat het echt een verrijking is voor je leven.”

Deze fantastische cursist is heeft deze cursus gebruikt om haar oppasdieren nog beter te kunnen verwennen.

Praten met dieren leren, hoe moeilijk is dat?

Cursus praten met dieren

Eigenlijk ligt het eraan wat jij moeilijk vind. Als jij theorie moeilijk kan leren, en je vind het lastig om jezelf open te stellen. Of je bent liever niet spiritueel bezig. Misschien vind je het juist wel moeilijk om te aarden. Dan kan deze cursus nog wel eens moeilijk worden. Het gaat er namelijk om dat we balans kunne vinden. Is dat nou net niet waar een opleiding voor is?

Hoe wordt je een dierentolk?

Cursus communiceren met dieren

Sommige mensen kunnen al van kleins af aan met dieren praten. Anderen geloven dat iedereen dat als kind zijnde kan. Dat we het later verleren. Ik geloof dat we het allemaal kunnen. Maar het vergt toewijding, zelfreflectie, groei en gronding. Om niet alleen zo goed moelijk te doen voor de dieren. Niettemin ook om jezelf te beschermen en dit werk zo zuiver mogelijk te doen.

Praten met dieren cursus, wat moet je kunnen?

Cursus telepathie met dieren

Ben jij (hoog-) gevoelig of in ieder geval empathisch? Geloof jij in de ziel van mens, dier, boom en overledene? Ben jij een dierenvriend? En heb jij het voor dieren over, om jezelf te ontwikkelen? Om heel diep in jezelf te duiken zodat jij jezelf zo zuiver mogelijk kunt houden? Als jij op alles een ja kan antwoorden. Dan heb jij het in je zitten om dierentolk te worden.

Holistisch Dierentolk

Holistisch Dierentolk Stephanie

Wie ik ben, waarom ik deze opleiding aanbied en wat ik doe. Dat kan je op de volgende pagina lezen: