Opleiding Healing: online & live

Live of online cursus healing: Op jouw eigen tijd vanaf je eigen plek, of met gelijkgestemden te Heelweg.

In Opleiding Healing leer je mensen, dieren, natuur, plaatsen, gebouwen en/of overleden dierbaren helen op jouw unieke wijze.

  • Opleiding tot healer
  • Persoonlijke begeleiding
  • Online of live, leren zoals jij wil
  • Theorie en achtergrondinformatie
  • Oefeningen, casestudies en certificatie
  • Praktijk gericht: bouw jouw eigen praktijk
online cursus healing

Online Opleiding Healing

De opleiding tot professioneel healer kun je online en live volgen. Online doe je dit vanaf je eigen computer, laptop, tablet of smartphone. Zolang jij een internetverbinding hebt, kun je beginnen wanneer je wilt.

De cursisten die voor de online versie kiezen, willen graag op hun eigen gemak, tijd en tempo studeren. Ze werken het liefst op zichzelf in hun eigen omgeving. Op deze manier leren ze ook meteen hoe het is om te healen, mediteren, e.d zonder dat je energie versterkt wordt door de anderen.

Small group Live lessen

Opleiding Healing geef ik ook live vanuit mijn praktijk. De live lessen geef ik in een kleine groepen. (Small group training.) Op deze manier kan ik iedereen individueel begeleiden, waar ook weer iedereen van kan leren.

Cursisten die kiezen voor live lessen weten van zichzelf dat ze het beste kunnen leren uit de praktijk. Ze vinden het leuk en fijn om met anderen samen te zijn en ook van hun te leren. De energie om in een groep elkaar te versterken, nemen ze makkelijk mee naar huis.

Opleiding Healing

Deze opleiding is voor diegene die healing reuze interessant vind, maar misschien niet goed weet in welke richting ze moeten zoeken. Of die net als ik zien dat alles dezelfde oorsprong heeft. Zoals chakra’s het Sanskriet woord voor energiecentra’s in het lichaam, ook in andere culturen gevonden zijn. En dat astrale reizen met dieren, wat we tegenwoordig shapeshifting noemen, eigenlijk in elk Sjamanistische wijze terug te vinden is. Net als systemisch werk en opstellingen voor Sjamenen niets anders is als ‘rootwork’.

Waarschijnlijk kun je lezen dat deze opleiding healing niet een soort methode volgt. We gaan het veel soorten methoden leren. Juist zodat jij jouw unieke weg kan vinden door te ervaren. Want je leert pas hoe iets werkt, hoe het voelt voor de ander en wat het teweeg kan brengen. Als je het zelf ervaren hebt. En wat voor jou werkt, waar jij je goed bij voelt, wat jou raakt: Dat is wat je écht kan overdragen met liefde en enthousiasme.

We gaan in deze opleiding dus niet 1 methode volgen die ik een naampje heb gegeven omdat ik oude wijzen heb samengevoegd of heb aangepast aan het moderne leven. Maar we gaan al die oude wijzen, hoe sommigen dat aanpassen aan het heden en met alle namen die ik ken, leren. Zodat jij kan ervaren wat voor jou het beste werkt.

Zo loop jij jouw eigen unieke pad. En zal jij dus jouw eigen unieke methode vinden.

Bouw jouw praktijk

Omdat ik vanaf 2012 een eigen praktijk heb, en vanaf mijn 17de natuurlijke geneeswijze studeer. Wil ik al mijn kennis met jouw delen. Zodat je deze opleiding in jouw dagelijks leven kunt gebruiken.

Theorie en info

In tot nu toe eigenlijk alle studies die ik heb gevolgd, mis ik altijd de ‘hoe’ werkt het? En ‘waarom’ moet het zo dan? Gelukkig zijn die antwoorden tegenwoordig echt te vinden. En ga ik deze intrigerende stof uiteraard delen!

Begeleiding

Ongeacht of je nu de live of online variant volgt van opleiding healing. Ik ben er altijd voor je. We kunnen mailen, appen of bellen. En je mag ook absoluut langskomen. Loop je ergens tegenaan? Contact me.

Certificaat

Omdat je de stof op jezelf gaat oefenen en op anderen, ongeacht of je de live of online versie volgt: Leer je wat healing echt met iemand kan doen en wat jouw pad is. Daar krijg je een certificaat voor!

Opleiding Healing: professioneel en uitgebreid

Je leert de volgende healingsmethoden: Aurahealing, chakrahealing, energetische behandelingen, rootwork met voorouders, Reiki, Souljourneys, systeemopstellingen vanuit het sjamanisme, Trancehealing. En eigenlijk nog wat meer.

Omdat het zo uitgebreid is, vragen sommigen zich af of je wel wat leert, en of je niet van alles maar een klein beetje leert. Dat snap ik vanwege het feit dat wij hier denken dat je je maar in 1, hooguit 2 dingen kunt specialiseren. Alleen klopt deze gedachtegang niet als we naar de oudheid kijken en als voorbeeld de vader van de moderne geneeskunst nemen: Hippocrates. Ook hij wist van manuele therapie, operatie, voeding, mentale gezondheid, en meer af.

In mijn ogen is het daarom juist professioneel als je jezelf breed opleid. Daarom ga ik liefst ook zo uitgebreid mogelijk te werk. Alles heeft een kern, en alles kun je voor mens, dier, natuur, gebouw, plaats en overleden ziel gebruiken. Juist om dit allemaal te delen, te oefenen en te ervaren leer je wat jouw unieke weg is.

Hoe je dit vertaald naar een praktijk en naar jouw eigen ‘niche’ of specialisatie. Daar ga ik je natuurlijk ook bij helpen! Iets wat ook wel vaak vergeten wordt en waarom ik zelf ook studies zoals marketing en webdesign ben gaan volgen. Je leert dus niet alleen healing. Maar ook hoe jij jouw praktijk bouwt en met klanten kan omgaan. Professioneel en met plezier!

Online opleiding healing

12 Hoofdstukken

De online opleiding tot professioneel healer kent 12 hoofdstukken met leerstof. Elk hoofdstuk bevat video’s met woordenlijsten zodat je makkelijk kunt leren. Werkboeken die je eventueel kunt printen. En oefeningen om zelf te ervaren hoe de geleerde stof werkt. Daarna ga je het oefenen op anderen. Er zijn ook nog kennisvragen om je kennis te toetsen voor jezelf. En de casestudies stuur je naar mij op.

Jouw tijd

De online opleiding healing volg je in jouw eigen tijd. Je dient dus zelf te bepalen wanneer je gaat studeren en hoeveel tijd je hiervoor vrij maakt. Dit vergt wel enige discipline van jezelf. Ook omdat je op jezelf moet oefenen, wat wel eens iets kan losmaken en omhoog kan brengen. Dus zorg ervoor dat je goed tijd neemt ook om jezelf te ontwikkelen.

Levenslange toegang

Ongeacht of je er 12 maand of 10 jaar over doet, of 12 weken. En het maakt ook niet uit als je je certificaat al in handen hebt: Je behoudt levenslange toegang tot de online opleiding healing. Zo heb je altijd nog iets om naar terug te refereren. Plus, als ik weer iets toevoeg, of wijzig, dan wordt je daarvan op de hoogte gesteld 🙂 Wanneer ik leer, leer jij dus ook.

Maandelijkse workshops

Omdat opleiding healing opnieuw gemaakt is, en ik nog niet veel cursisten heb, zijn er nog geen maandelijkse workshops. Maar als we genoeg mensen hebben en ik krijg genoeg input. Zoals vragen, moeilijkheden, casestudies en huiswerkopdrachten waarin ik dingetjes zie. Dan gaan we ook in deze opleiding een maandelijkse workshop neerzetten.

Casestudies en certificering

Je leert natuurlijk pas écht in de praktijk. Daarom vind ik het belangrijk dat je casestudies doet. Ook jouw persoonlijke ervaringen doen ertoe. Dingen die je vroeger zelf hebt verwerkt, hoe dat voor jou gaat en voelt zijn ook belangrijk. Ik lees de energie makkelijk met je mee vanuit jouw casestudies en zal daar altijd feedback op geven. Waar bijvoorbeeld jouw kracht ligt, of waar je je hebt ingehouden. Misschien zijn er dingen waar je tegenaan loopt waar ik je mee kan helpen. Na het behalen van de de gehele opleiding ontvang je jouw persoonlijke certificaat.

Persoonlijke begeleiding

Sommigen hebben absoluut geen persoonlijke begeleiding nodig. Wat ik zelf altijd gemerkt heb bij cursussen, is dat er altijd veel vragen zijn. Na een maandelijkse workshop krijg ik eigenlijk nooit echt vragen. Het is vooral wanneer men gaat oefenen in de praktijk en tegen eigen gedachten of aangeleerd gedrag aanloopt dat er vragen komen. En daar help ik je graag bij! Stuur me gewoon even een berichtje en dan kunnen we altijd even bellen en soms oefenen we ook gewoon even samen.

Live opleiding healing

12 Bijeenkomsten

De 12 hoofdstukken gaan we in 12 keer behandelen. We hebben maar 5 uur per dag voor theorie, zelf te ervaren en te oefenen op elkaar. Thuis dien je dit nogmaals te oefenen op jezelf en daarna ook op een ander. Deze casestudie neem je mee. Dit vraag ik van je omdat je op jezelf niet de steun hebt en versterking van de andere cursisten. Daarom komen we met de grootste hoofdstukken 1 maal in de 2 weken samen.

Tijden en dagen

Anders dan bij de online cursus healing hebben we in de live versie natuurlijk vooraf afgestemde dagen uitgezocht. Bijvoorbeeld elke dinsdag. De eerste 2 weken en de laatste 2 weken komen we wekelijks samen. Ertussenin komen we om de week samen. Voor de rest blijven de tijden en dagen hetzelfde: Namelijk van 9 uur ‘s ochtends tot 3 uur ‘s middags op de afgesproken dag. Uiteraard mag je altijd tussendoor contact opnemen, eerder komen of wat langer blijven als je even wat persoonlijke coaching nodig hebt.

Toegang tot de online leeromgeving

Ook jij hebt recht op de online leeromgeving nadat je de live cursus hebt afgerond. Zo heb je in de toekomst altijd nog iets om op terug te vallen.

Maandelijkse workshops

Als de maandelijkse workshops voor de online cursus healing staan, dan krijg jij hier absoluut ook toegang toe nadat je de live cursus healing hebt afgerond. Want je bent tijdens de cursus echt al druk genoeg, en je krijgt al voldoende feedback op vragen en coaching.

Casestudies en certificering

Ook in de live opleiding tot healer dien je casestudies te maken. Hoe, wanneer en wat daarin voor moet komen. Dat krijg je allemaal uitgelegd tijdens de live opleiding zelf. Na het behalen van de live cursus krijg je direct jouw persoonlijke certificering.

Persoonlijke begeleiding

Ondanks dat we in een groepje samen de lesstof doornemen, is er genoeg ruimte voor persoonlijke begeleiding. Juist omdat ik altijd van kleine groepjes houd, is er genoeg ruimte voor mij om jouw energie te lezen. En kan ik ingrijpen waar nodig. Ook maak ik natuurlijk net als in de online opleiding healing tijd voor je vrij als je ergens tegenaan loopt.

Live of online cursus healing

Voor de live opleiding healing moet je bereid zijn om de week een dag bijeen te komen. In 4 maand tijd, ben je dan opgeleid tot professioneel healer. Dat is een korte tijd met veel informatie, healing en ontwikkeling. Wat daarvan het mooiste is, is dat wat voor jou impact heeft gemaakt ook blijft hangen. Zo kan je je niet volledig focussen op alle details die er voor jou niet toe doen. We gaan er zo snel doorheen dat je direct ziet wat écht bij jou past en wat voor een healer jij van nature bent. Het is natuurlijk ook super leuk om met een klein groepje bij elkaar te komen. Om onder mensen te zijn met dezelfde visie, liefde en denkwijze.

Wel moet je helemaal naar de Achterhoek komen, ik woon namelijk in het dorp Heelweg nabij Varsseveld. Voor sommigen dichtbij, voor anderen zeer ver weg. De ene vind dat geen probleem, de ander heeft kinderen en geen oppas, of honden thuis en geen oppas, of werk.Daarom is er ook nog de mogelijkheid om de opleiding healing online te volgen. Voor de online cursus healing hoef je nergens heen. Zolang jij een internetverbinding hebt en voor de oefeningen een ruimte waar je rust kan vinden. Dan kun je de opleiding gewoon lekker op je eigen tijd, vanuit je eigen plek volgen. Dit is natuurlijk heel fijn omdat je dan direct leert hoe het is om zelfstandig te healen. Want wanneer je in een groep mediteert bijvoorbeeld, dan versterk je elkaars energie. Wees wel alert op je eigen persoonlijke ontwikkeling.

Natuurlijk kun je mij altijd appen of mailen als je ergens tegenaan loopt. We kunnen dan een belafspraak maken of videobellen als je even wat hulp nodig hebt. Of als je samen wil oefenen bijvoorbeeld.

Online opleiding healing


€480,-

De prijs voor de online cursus healing is als volgt opgebouwd: Er zijn 12 hoofdstukken, ofwel modules. Deze kosten 40 euro per stuk. En daarmee kom je uit op een prijs van 480 euro in totaal. Natuurlijk mag je ook in termijnen betalen. Dit kan voor 48 euro per maand voor 10 maanden. Er zit dus geen rente overheen of een ‘straf’ omdat je niet ineens betaald.

Live opleiding healing


€1200,-

De prijs voor de live opleiding is anders opgebouwd. We komen elke dag vanaf 9 tot 3 bij elkaar en hebben totaal een uur pauze. Dat betekent dat we 5 uur per keer werken aan de studie. 12 Dagen keer 5 uren zijn 60 uur in totaal. En ik vraag 20 euro per uur per persoon. Wat uitkomt op 1200 euro in totaal. Dit mag je ineens betalen of in termijnen. Ook hierbij komt er geen rente o.i.d.
online cursus healing

Heb je toch nog wat vragen over de live of online cursus healing?

Misschien mis je nog wat informatie, wil je even zeker weten of dit bij je past, of wil je even persoonlijk contact om mij te leren kennen.

Neem in dat geval gerust contact met mij op. Vraag me meteen al je vragen of maak een belafspraak met mij.