“Be the voice of the unheard.”

Opleiding Dierentolk: online & live

Live of online cursus communiceren met dieren: op jouw eigen tijd en plek. Of in een klein groepje met gelijkgestemden.

In opleiding dierentolk leer je hoe jij op jouw unieke wijze professioneel dierencommunicatie kan toepassen.

Help dieren een stem te geven: help mensen dieren te begrijpen.

online cursus communiceren met dieren

Online Opleiding Dierentolk

De opleiding tot professioneel dierentolk kun je online en live volgen. Online doe je dit vanaf je eigen computer, laptop, tablet of smartphone. Zolang jij een internetverbinding hebt, kun je beginnen wanneer je wilt.

De cursisten die voor de online versie kiezen, willen graag op hun eigen gemak, tijd en tempo studeren. Ze werken het liefst op zichzelf in hun eigen omgeving. Op deze manier leren ze ook meteen hoe het is om dierencommunicatie te leren zonder dat je energie versterkt wordt door de anderen.

Small group Live lessen

Opleiding Dierentolk geef ik ook live vanuit mijn praktijk. De live lessen geef ik in een kleine groepen. (Small group training.) Op deze manier kan ik iedereen individueel begeleiden, waar ook weer iedereen van kan leren.

Cursisten die kiezen voor live lessen weten van zichzelf dat ze het beste kunnen leren uit de praktijk. Ze vinden het leuk en fijn om met anderen samen te zijn en ook van hun te leren. De energie om in een groep elkaar te versterken, nemen ze makkelijk mee naar huis.
  • Opleiding tot professioneel Dierentolk
  • Theorie en achtergrondinformatie
  • Oefeningen, casestudies en certificatie
  • Persoonlijke begeleiding waar nodig
  • Online wanneer jij wil en kan
  • Of live in de Achterhoek

Waarom iedereen met dieren kan praten

Opleiding dierentolk is natuurlijk een opleiding waarin je dierencommunicatie leert. Veel mensen denken dat ze eerst hooggevoelig, intuïtief of paranormaal begaafd moeten zijn voordat ze dieren kunnen vertolken. Maar zo werkt het niet als je het mij vraagt. Immers ga je ook niet naar de sportschool als natuurlijke bodybuilder om daar je spieren te trainen. Je gaat juist iets leren omdat je daar in wil groeien!

Mijn inziens is ieder mens in staat om met dieren te kunnen praten. We zijn namelijk allemaal dieren en daarom heeft ook de mens net als andere dieren een instinct en een intuïtie. Het enigste wat naar mijn mening anders is als met andere zoogdieren: De mens is psychologisch gezien enorm complex daar we een hele onnatuurlijke wereld hebben gecreëerd. En in deze wereld zijn we verleerd te luisteren naar onze intuïtie. Laat staan dat we de subtiele taal van dieren, gidsen en ons eigen gevoel kunnen verstaan.

(Let dus op dat deze opleiding jou ook op persoonlijk en spiritueel niveau kan uitdagen.)

Hoe dit allemaal werkt, hoe het precies voor jou werkt, en waarom het werkt: Dat krijg je allemaal geleerd in de opleiding dierentolk. Vooral de ‘hoe’ en ‘waarom’ vind ik erg belangrijk. Dus als je graag de diepte in wil gaan, dan nodig ik je van harte uit mee te doen. Leer je liever een bepaalde regime om te kunnen communiceren met dieren. Zoals een zelfhypnose, trance oefening, of ander trucje. Kijk dan liever verder. Want zo werk ik niet.

Opleiding dierentolk is daarom ook niet in 2 weken te leren. In de online versie doen mensen er gemiddeld 6 maanden over. Wanneer je de live variant volgt bij mij in de Achterhoek, doen we er 8 weken over. Het is veel, het is snel en je moet thuis ook nog eens oefenen en casestudies maken.

Online opleiding dierencommunicatie

9 Hoofdstukken

De online opleiding tot professioneel dierentolk kent 9 hoofdstukken met leerstof. Elk hoofdstuk bevat video’s, audio en tekst. Er zijn oefeningen zoals visualisaties. Je kunt je eigen groei testen met de kennisvragen. En je kunt je huiswerk opsturen naar mij. Net als de casestudies.

Bonussen

Er zijn genoeg bonussen zoals een workshop pendelen. Maar ook hoe je een energetisch veilige ruimte creëert. Er is zelfs nog een bonushoofdstuk: hoofdstuk 10. Hierin geef ik je allerlei tips vanuit mijn eigen praktijk. Denk aan wat te doen bij moeilijke klanten, wanneer je ziek bent, etc.

Jouw tijd

De online opleiding dierentolk volg je in jouw eigen tijd. Je dient dus zelf te bepalen wanneer je gaat studeren en hoeveel tijd je hiervoor vrij maakt. Dit vergt wel enige discipline van jezelf. Sommigen zijn hier super goed in. En vinden het ook heerlijk om te studeren en zelf hun eigen tijd in te delen.

Levenslange toegang

Ongeacht of je er een jaar of 5 over doet, of 5 weken. En het maakt ook niet uit als je je certificaat al in handen hebt. Je behoudt levenslange toegang tot de online opleiding dierentolk. Zo heb je altijd nog iets om naar terug te refereren. Plus, al sik weer iets toevoeg, of wijzig, dan wordt je daarvan op de hoogte gesteld 🙂 Wanneer ik leer, leer jij dus ook.

Maandelijkse workshops

Soms zijn er vragen die ik meerdere malen krijg, of al vaker heb gekregen. Nieuwe cursussen die ik zelf heb gevolgd en voor jullie ook interessant vind. Daar maak ik dan een workshop van op de laatste zondag van de maand vanaf 13.00 uur. De meesten duren een uurtje. Het kost niks extra’s, maar hoort er gewoon bij. We doen ook vaker oefeningen met mijn dieren bijvoorbeeld of van een klant van mij waar ik toestemming aan heb gevraagd. Zodat je kan oefenen met bijvoorbeeld vermiste dieren.

Casestudies en certificering

Je leert natuurlijk pas écht in de praktijk. Daarom vind ik het belangrijk dat je casestudies doet. Ook jouw dagelijkse ervaringen doen ertoe. Gesprekken met dieren van kennissen, vanuit jouw tuin, of je eigen dieren zijn ook belangrijk. Ik lees de energie makkelijk met je mee vanuit jouw casestudies en zal daar altijd feedback op geven. Waar bijvoorbeeld jouw kracht ligt, of waar je je hebt ingehouden. Misschien zijn er dingen waar je tegenaan loopt waar ik je mee kan helpen.

Persoonlijke begeleiding

Sommigen hebben absoluut geen persoonlijke begeleiding nodig. Wat ik zelf altijd gemerkt heb bij cursussen, is dat er altijd veel vragen zijn. Na een maandelijkse workshop krijg ik eigenlijk nooit echt vragen. Het is vooral wanneer men gaat oefenen in de praktijk en tegen eigen gedachten of aangeleerd gedrag aanloopt dat er vragen komen. En daar help ik je graag bij! Stuur me gewoon even een berichtje en dan kunnen we altijd even bellen en soms oefenen we ook gewoon even samen.

Live opleiding communiceren met dieren

8 Bijeenkomsten

De 9 hoofdstukken gaan we in 8 keer behandelen. Omdat we ook tegelijkertijd kunnen oefenen is dat prima om te doen. De eerste keer doen we hoofdstuk 1 en 2 ineens. En op het laatst pakken we hoofdstuk 8 en 9 samen. Daartussenin doen we de rest. Natuurlijk oefen je thuis ook en doe je casestudies net als in de online variant.

Bonussen

Net als in de online cursus communiceren met dieren krijg je ook in de live opleiding alle bonussen. We leren dus gezamenlijk pendelen wat je bijv. kan gebruiken bij vermiste dieren. En leer je jouw eigen energie te beschermen en gebruiken zodat je ook echt het dier zuiver kan helpen.

Tijden en dagen

Anders dan bij de online cursus dierencommunicatie hebben we in de live versie natuurlijk vooraf afgestemde dagen uitgezocht. Bijvoorbeeld elke dinsdag. De dagen zoeken we samen uit. Maar de tijden blijven hetzelfde: Namelijk van 9 uur ‘s ochtends tot 3 uur ‘s middags. Uiteraard is er de mogelijkheid wat eerder te komen of ietsje langer te blijven bij vragen of als iedereen wat meer wil oefenen dat we even wat uitlopen.

Toegang tot de online leeromgeving

Ook jij hebt recht op de online leeromgeving nadat je de live cursus hebt afgerond. Zo heb je in de toekomst altijd nog iets om op terug te vallen.

Maandelijkse workshops

Omdat de live cursus al veel energie vergt krijg je hier pas toegang toe wanneer je de live cursus communiceren met dieren hebt afgerond. Wanneer je de online cursus communiceren met dieren volgt, krijg je hier direct toegang toe. Zodat men eigenlijk meteen kan leren voor de toekomst.

Casestudies en certificering

Ook in de live opleiding tot dierentolk dien je casestudies te maken. Hoe, wanneer en wat daarin voor moet komen. Dat krijg je allemaal uitgelegd tijdens de live opleiding zelf. Na het behalen van de live cursus krijg je direct de certificering.

Persoonlijke begeleiding

Ondanks dat we in een groepje samen de lesstof doornemen, is er genoeg ruimte voor persoonlijke begeleiding. Juist omdat ik altijd van kleine groepjes houd, is er genoeg ruimte voor mij om jouw energie te lezen. En kan ik ingrijpen waar nodig. Ook maak ik natuurlijk net als in de online opleiding dierentolk tijd voor je vrij als je ergens tegenaan loopt.

Live cursus communiceren met dieren

Voor de live opleiding dierentolk moet je bereid zijn elke week een dag bijeen te komen. In 2 maand tijd, ben je dan opgeleid tot professioneel dierentolk. Dat is een korte tijd met veel informatie. Wat daarvan het mooiste is, is dat wat voor jou belangrijk is ook blijft hangen. Zo kan je je niet helemaal scheel kijken op details die er eigenlijk niet toe doen. En omdat we er als een sneltrein doorheen gaan, kun je jezelf minder saboteren. Daardoor zien we heel snel wat écht bij jou past en wat voor een dierentolk jij van nature bent. Het is natuurlijk ook super leuk om met een klein groepje bij elkaar te komen. Om onder mensen te zijn met dezelfde visie, liefde en denkwijze.

Wel moet je helemaal naar de Achterhoek komen, ik woon namelijk in het dorp Heelweg nabij Varsseveld. Voor sommigen dichtbij, voor anderen zeer ver weg. De ene vind dat geen probleem, de ander heeft kinderen en geen oppas, of honden thuis en geen oppas, of werk.

Online cursus communiceren met dieren

Daarom is er ook nog de mogelijkheid om de opleiding dierentolk online te volgen. Voor de online cursus communiceren met dieren hoef je nergens heen. Zolang jij een internetverbinding hebt en voor de oefeningen een ruimte waar je rust kan vinden. Dan kun je de opleiding gewoon lekker op je eigen tijd, vanuit je eigen plek volgen. Dit is natuurlijk heel fijn omdat je dan direct leert hoe het is om op jezelf te zijn. Want wanneer je in een groep mediteert bijvoorbeeld, dan versterk je elkaars energie. Als je dit al direct leert wanneer je alleen bent, dan is het geen gewenning meer voor jou omdat alleen te moeten doen.

Soms is het wel wat lastig als het leven gewoon even wat op jouw levenspad gooit. Denk aan een nieuwe baan, verhuizing, etc. Dan is een online opleiding juist heel fijn omdat je gewoon even een pauze kan inlassen. En je kan daarna gewoon weer oppakken waar je was gebleven. Natuurlijk kun je mij ook altijd appen of mailen als je ergens tegenaan loopt. We kunnen dan een belafspraak maken of videobellen als je even wat hulp nodig hebt. Of als je samen wil oefenen bijvoorbeeld.

Professioneel en praktijkgericht

Omdat ik al vanaf 2012 beroepsmatig dierentolk ben, marketing ontzettend leuk vind, weet hoe het is om een eigen praktijk te bouwen, hoe je met klanten om moet gaan: Geef ik dit allemaal met je mee!

Theoretische diepgang en info

Zelf miste ik in alle workshops en cursussen die ik heb gevolgd, de ‘waarom’ en ‘hoe’. Daardoor ben ik zelf al jaren aan het studeren hoe energie werkt. Maar ook marketing. Alles deel ik met je.

Persoonlijke begeleiding

Ongeacht of je nu de live of online variant volgt van opleiding dierentolk. Ik ben er altijd voor je. We kunnen mailen, appen of bellen. En je mag ook absoluut langskomen. Loop je ergens tegenaan? Contact me.

Casestudies en certificaat

Mijn inziens leer je pas écht in de praktijk. Daarom vind ik casestudies belangrijk net als jouw persoonlijke ervaring. Dit is dus het huiswerk waarop ik feedback geef om je te helpen groeien + het certificaat.

Online opleiding dierentolk


€360,-

De prijs voor de online cursus communiceren met dieren is als volgt opgebouwd: Er zijn 9 hoofdstukken, ofwel modules. Deze kosten 40 euro per stuk. En daarmee kom je uit op een prijs van 360 euro in totaal. Natuurlijk mag je ook in termijnen betalen. Dit kan voor 60 euro per maand voor een half jaar. Er zit dus geen rente overheen of een ‘straf’ omdat je niet ineens betaald.

Live opleiding dierentolk


€800,-

De prijs voor de live opleiding is anders opgebouwd. We komen elke dag vanaf 9 tot 3 bij elkaar en hebben totaal een uur pauze. Dat betekent dat we 5 uur per keer werken aan de studie. 8 Dagen keer 5 uren zijn 40 uur in totaal. En ik vraag 20 euro per uur per persoon. Wat uitkomt op 800 euro in totaal. Dit mag je ineens betalen of in termijnen.

Testimonials van (toekomstige) dierentolken

Wat cursisten zeggen:

Anoniem – online opleiding dierentolk

“voorbeeld tekst”

Anoniem – live opleiding dierentolk

“voorbeeld tekst”

Risan – online opleiding dierentolk

“voorbeeld tekst”

Opleiding dierentolk: geen ‘cursus communiceren met dieren’

Ik noem het expres geen cursus communiceren met dieren. Omdat wij echt wel dieper gaan. Je krijgt namelijk niet alleen dierencommunicatie geleerd in ‘hoe wij met dieren praten’. Of hoe je de lichaamstaal kunt lezen. We gaan daadwerkelijk in op telepathie. En hoe dit voor jou persoonlijk werkt. Want iedereen is een individu, dat betekent dat we allemaal unieke eigenschappen hebben. Er is dus niet 1 methode die voor iedereen werkt. Maar er is wel maar 1 weg, en dat jouw eigen unieke weg.

Daarbij is het voor mij ook belangrijk dat je een veel bredere kijk hebt op wat je allemaal zou kunnen doen als dierentolk. Misschien wil je wel net als ik specialiseren in het communiceren met overleden dieren. Of wil je vooral op een diersoort concentreren. Werk je graag met jonge dieren of getraumatiseerde dieren. Of wat denk je van stervensbegeleiding?

In opleiding dierentolk gaan we dus niet alleen diep in op dierencommunicatie zelf. Ook gaan we niet alleen de diepte in over wat jouw unieke wijze is. Maar we gaan zelfs in op meerdere varianten van het prachtige beroep; dierentolk.

online cursus communiceren met dieren

Heb je toch nog wat vragen over de live of online cursus communiceren met dieren?

Misschien mis je nog wat informatie, wil je even zeker weten of dit bij je past, of wil je even persoonlijk contact om mij te leren kennen.

Neem in dat geval gerust contact met mij op. Vraag me meteen al je vragen of maak een belafspraak met mij.