online cursus communiceren met dieren

Online cursus communiceren met dieren

Wat ga je allemaal vinden in mijn online cursus communiceren met dieren? (Nou ja, eigenlijk; in mijn online opleiding dierencommunicatie.) Je gaat biologie met neurologie en psychologie vinden. Want niet alleen hoe wij kunnen praten met dieren is interessant. Maar ook waarom mens en dier zo gelijk zijn en toch ook weer zo verschillend.

Van chemie naar spiritualiteit

Tevens ga je ook chemie (scheikunde) en kwantumfysica terugvinden. Juist om de energetica te begrijpen in theorie. Want je kunt het niet zien, horen, voelen, ruiken en proeven met het fysieke lichaam. Desalniettemin is het groter dan alles wat je wel kan zien, horen, voelen, et cetera. En deze theorie maakt de communicatie juist zo logisch.

Online cursus intuïtief communiceren met dieren

Natuurlijk gaan we ook in op de spirituele aspecten van dieren en onszelf. Want je bent niet alleen mens, dit leven en jouw mens zijn is slechts een deel van jouw ziel. En dat is bij dieren niet anders. Dat betekent indirect dat we het ook gaan hebben over communicatie met overleden zielen. Want hoe meer je terug gaat naar de ziel, hoe meer perspectief je krijgt. Des de makkelijker wordt de zielentaal: Intuïtief van ziel tot ziel informatie overbrengen.

opleiding dierentolk zielentaal

Online opleiding dierencommunicatie

In mijn online cursus communiceren met dieren, krijg je dus niet alleen wat metaforen en wat meditaties. Maar een uitleg van de kennis die er nu is, gelinkt aan wat wij diep in onszelf allang weten. Natuurlijk zijn er ook meditaties. Alleen gaan wij voornamelijk in op de aardse aspecten zodat ook het onderwerp niet zo zweverig blijft.

Online leren praten met dieren

Met mijn nuchtere Achterhoekse kijk. Gaan we in op deze enorm spirituele en intuïtieve vorm van communicatie. Echter gaan we het vooral over jou hebben na de theorie. Want hoe krijg jij boodschappen binnen? Hoe werken jouw hersenen? Omdat iedereen een unieke brein heeft. Vanwege de unieke gedachten, opvoeding, herinneringen, et cetera. Het is in mijn ogen heel belangrijk jouw unieke wijze te vinden. Ook omdat ik altijd zelf ondervonden heb dat er nooit maar 1 weg is. Maar er is wel maar 1 weg voor jou.

De hoofdstukken van online cursus communiceren met dieren:

 1. Hoe is het mogelijk dat wij kunnen praten met dieren?
 2. Wat en wie zijn wij daadwerkelijk dat telepathie mogelijk is?
 3. Hoe gaan we veilig de verbinding aan in deze duale wereld?
 4. Wat is jouw persoonlijke manier van telepathie?
 5. Weet dat je dit belangrijke werk nooit alleen doet.
 6. Als telepathie de taal van de ziel is, kun je dan ook met overledenen praten?
 7. Hoe bouw je met al deze kennis en kunde een praktijk?
 8. Je doet dit voor het dier, de ziel, maar ook voor de mens?

Opbouw van deze 8 hoofdstukken

Elk hoofdstuk heeft 4 paragrafen. En elk paragraaf begint met een video. Waarin we de achtergrond informatie gaan behandelen. Daarna zal er een tekst te lezen zijn die hier dieper op in gaat. Vervolgens volgt er een audio die je bijvoorbeeld tijdens autorijden of huishouden kunt luisteren. Dit is de gesproken tekst met hier en daar nog wat extra toevoegingen.

Mijn manier van lesgeven

hoe kun je leren praten met dieren

Waarom herhaal ik de informatie zo vaak en op 3 verschillende manier? Zodat het niet in jouw korte termijn geheugen blijft hangen. Tevens kunnen mensen met dyslexie, ADHD of iets dergelijks ook makkelijker leren. Want als je meer soorten vormen hebt dan worden er ook meer zintuigen geprikkeld.

Hulp bij leren

Om de informatie ook echt jouw eigen te maken, heb ik alvast woordenlijsten voor je gemaakt. Deze kan je zelf invullen. Een makkelijke en zeer effectieve manier om jezelf te trainen. Hierna is het tijd om te oefenen middels een begeleide meditatie bijvoorbeeld. Een paragraaf maak je af met kennisvragen waar je soms een cijfer voor kunt halen.

Waarom soms wel een cijfer en soms niet? Omdat iedereen een andere visie heeft. En met sommige kennisvragen wil ik je vooral laten inzien wat jouw unieke kijk is. En natuurlijk kun je mij berichten bij vragen. Ook wil ik alle vragen archiveren in een bibliotheek. Zodat we elkaar echt helpen beter te worden. Doe je mee?

Zielentaal

Een opleiding tot dierentolk waarbij we vanaf chemie naar spiritualiteit werken. Zodat je de oertaal: telepathie écht leert kennen. Van theorie tot jouw eigen manier. Dat maakt Zielentaal, mijn opleiding om dierentolk te worden anders.

Hoe is de opleiding ingedeeld?

In 8 hoofdstukken met elk 4 paragrafen. Elke paragraaf kun je een week over doen. Omdat een paragraaf als volgt is opgebouwd:

 • Eerst krijg je een video met de achtergrond info.
 • Daarna is er een tekst met nog meer info en een tikkeltje anders uitgelegd.
 • Dan kun je een audio downloaden waarin de tekst wordt uitgesproken met nog wat toevoegingen.
 • Als je nu nog vragen hebt, zou ik deze stellen. Geen vragen? Dan vul je de woordenlijst in voor jezelf.
 • Na de woordenlijst is het tijd om te ervaren wat we hebben geleerd met een oefening of meditatie.
 • Als laatst krijg je kennisvragen. Deze zijn vooral om te bekijken waar je staat in de context.
 • In de laatste paragrafen is er dan ook nog een mogelijkheid om een casus in te sturen.

Als je elke dag 1 uur de tijd hebt, kun je 2 paragrafen per week af hebben. Dan doe je er 16 weken over. Anders 32 weken. Maar wellicht wil je ook tijd nemen om alles te laten bezinken en om goed te oefenen. Het is daarom niet gek om er langer over te doen.

Bonussen bij de opleiding dierentolk:

In de opleiding tot dierentolk: Zielentaal krijg je ook nog bonussen Namelijk: pendelen, de workshop gidsontmoeting, hoe je een heilige ruime maakt voor jezelf, etc. En dat bovenop een videocursus, tekstuele cursus, audio cursus en alle oefeningen. Want je kunt eigenlijk elk element zien als 1 cursus op zich.