Mijn praktijk

Waar begon ik met mijn praktijk?

Ik begon in 2012 als dierentolk met visitekaartjes te printen. Gewoon om eens te kijken of er interesse zou zijn. Mijn opleiding was gestopt, er was geen werk voor mij en ik heb ondernemen altijd al interessant gevonden. Dus met mijn laatste centjes heb ik wat dikker papier gekocht, ik had nog wat inkt in mijn goedkope printer die ik al had. En zo heb ik zelf mijn visitekaartjes op de computer ontworpen, uitgeprint en uitgeknipt. Later kocht ik nog een goedkope papiersnijder om het iets makkelijker voor mijzelf te maken. Totdat ik ze kon bestellen. In totaal was ik dus maar een paar euro kwijt om te starten. Zo begon Lotus Animal.

Wat heb ik allemaal gestudeerd?

Omdat ik rond mijn 14de eigenlijk depressief werd, heb ik tot en met mijn 15de hulp gehad van een paranormaal therapeute. Dit heeft voor mij wonderen verricht. En ik vond dat dit er ook moest zijn voor dieren. Want dat was altijd al mijn doel geweest, van kleins af aan: dieren helpen. Dus ik ben op mijn 16de energetische therapie voor dieren gaan studeren. Toen ik hier mijn diploma voor behaalde had ik de smaak te pakken. En zo begon ik ook aan Bach bloesem therapie omdat ik daar ooit op mijn 13de een boekje over had gelezen. Edelsteentherapie, aromatherapie, acupressuur, klassieke homeopathie, kruidengeneeskunde volgde allemaal. Echter is mijn leergierigheid nooit opgehouden. Daarom studeer ik nu (2023) voor dierenosteopathie.

Hoe is mijn praktijk gegroeid?

Voorzichtig ben ik zonder risico begonnen als dierentolk. Al snel breidde ik uit met Bach bloesems en energetische therapie. Om vervolgens mijn hele arsenaal te gebruiken waar nodig. Ik heb veel dieren uit het buitenland met rugzakjes mogen helpen. Enige tijd later kwamen er vooral heel veel hooggevoelige dieren op mijn pad. En de laatste jaren zijn het vooral overleden huisdieren. Elke keer specialiseer ik me eigenlijk in een bepaalde groep dieren door wat er op mijn pad komt.

Zo ben ik mij ook gaan specialiseren in hoe ik mensen kan helpen hetzelfde te doen. Want dat was een vraag die ik vaker kreeg. Maar ook een inzicht die ik van mensen verkreeg, wat ze in zich hadden, welke energie door hen heen stroomde. Als parttime baan hielp ik namelijk ook mensen op een spirituele chat. Het was super gaaf om mensen te helpen helen, of te helpen hun dieren te begrijpen, vooral om ze te empoweren het zelf te kunnen doen. Nadat ik dit zo leuk vond ben ik workshops gaan geven die altijd volle zalen trokken.

Zodoende is mijn praktijk uitgegroeid met opleidingen.

Wat is mijn missie?

Mijn missie van kleins af aan is dieren helpen. Hoe dat wist ik nog niet als klein meisje. Ik had allerlei plannen om dierenarts te worden, dieren op te vangen of de regering in te gaan. Maar toen ik op mijn 15de van VMBO naar de Havo ging, dacht ik dat het homeopathie zou worden. Wat uiteindelijk niet doorging. Alles heeft zo zijn reden. Na de theoretische opleiding voor dierenartsassistente op mijn 21ste ben ik daarom begonnen met mijn praktijk als dierentolk. En dit is een weg die zo enorm goed past bij mijn missie. Dieren ├ęcht helpen op een manier dat bij mij past en waar ik goed in ben. Want dierencommunicatie is voor mij altijd al makkelijker geweest dat de sociale

Hoe ziet de toekomst eruit?

De toekomst van mijn praktijk ziet eruit als een healingcenter waar ik mensen kan opleiden zelf ook dieren en mensen te helen. Maar ook natuur, plaatsen, gebouwen en overledenen helpen helen. Alle zielen eigenlijk. Toch blijft mijn eigen hart uitgaan naar dieren. En daarom hoop ik ook dieren te mogen blijven helpen. Zowel emotioneel/mentaal als dierentolk, energetisch/spiritueel als healer en lichamelijk als therapeute en osteopaat.

Scroll naar boven