Gratis meditatie communiceren met dieren

Middels deze gratis meditatie communiceren met dieren, leer je dus te praten met jouw eigen dier(en). Net als in de gratis mini cursus: dierencommunicatie. Omdat een mini cursus en meditatie niet echt de diepgang kunnen bereiken. Is er een kleine omweg aangebracht. Daardoor wordt praten met jouw dier heel gemakkelijk. Vooral als je een beetje beeldend vermogen hebt. Maar ook als je geen beeldend vermogen hebt kun je prima mee gaan!

gratis meditatie communiceren met dieren

Vraag de gratis meditatie hieronder aan. Je krijgt via e-mail jouw eigen kopie toegestuurd. Waardoor je de meditatie kunt herhalen wanneer jij wilt.

Gratis meditatie communiceren met dieren

* indicates required

Tips om beter te communiceren met dieren

Mediteren kun je niet fout doen.

Het gaat er vooral om dat je gewoon lekker kan ontspannen. En dat je jezelf opent voor wat er eventueel komen gaat. Dat is ook waarin ik je probeer mee te nemen. Tijdens de gratis meditatie communiceren met dieren. Want wij westerse mensen slaan vaak de plank mis met mediteren: We denken vaak dat je helemaal geen gedachte mag hebben. Maar dat is eigenlijk niet te doen. Daarom wil ik je ook van harte meegeven: Er is geen goed of fout hierin. Soms lukt het gewoon even niet en dat is oké.

Laat los om te communiceren dier

Dus wees lief voor jezelf. En vertrouw op jouw dier. Want hij of zij is qua contact waarschijnlijk allang bereid en open. Het is aan ons of wij het vertrouwen hebben. En de sceptici in onszelf even aan de kant kunnen schuiven. Net als onze ego en emoties (niet de gevoelens, maar de uiting ervan). Pas dan kunnen we met een onbevangen hart luisteren.

Het is dus heel normaal dat we eerst even de tijd voor onszelf moeten pakken. Zodat we écht kunnen afstemmen op onze dieren. En de luidruchtige buitenwereld eventjes buiten kunnen sluiten. Meer weten over de voorbereiding? Vraag ook gerust mijn gratis stappenplan aan. 😉

Heel veel plezier! En als je jouw verhaal met mij wilt delen, of vragen hebt: Stuur mij gerust een berichtje.

Wil je meer dan een gatis meditatie communiceren met dieren?

Vind je het zo leuk dat je meer wilt? Wil je dit doen als bijbaan, anderen helpen met deze super toffe ‘gave’? Een gave die we allemaal kunnen ontwikkelen. Volg dan mijn opleiding en ik neem je mee in alle facetten van het vak!