Jouw levenspad helder met een krachtdier reading.

De boodschappen die je krijgt vanuit een krachtdier reading, geven letterlijk kracht op een manier dat mensen, engelen en gidsen niet kunnen.

Krachtdieren zijn de perfecte match voor ons spirituele pad als levend wezen. Daar zij de oer-energie van moeder aarde ademen als gids en overleden ziel. 

  • Reading met krachtdieren.
  • Kaartlegging met krachtdieren.
krachtdier reading

Reading Krachtdieren

In een reading met jouw krachtdier, channel ik als dierenmedium de boodschappen door. Ik zie de krachtdieren die door willen komen. Hun boodschappen krijg ik in beelden en gevoelens door.

Een reading is dus voornamelijk vanuit mijn mediamieke gaven en ik laat mij volledig begeleiden door wat de krachtdieren zelf doorgeven. Wel dien ik eerst wat input van jou te hebben. Zodat ik mij kan afstemmen op jouw energie. En daarmee ook op jouw krachtdieren.

In een kaartlegging spreken de dieren middels de kaarten, mijn intuïtiviteit en mediamieke gaven. Terwijl bij een reading voornamelijk het mediumschap wordt aangeboord.

Kaartlezing Krachtdieren

In een kaartlezing gebruik ik meerdere kaarten sets. Ook wel decks genoemd. Mijn decks zijn altijd in uitbreiding. Denk aan de kraaien tarot, spirit animal oracle en boodschappen van dieren.

Kaartleggingen doe ik vanuit mijn intuïtie. In principe word ik begeleid door mijn gidsen en die van jou. Waaronder ook de krachtdieren natuurlijk. De kaarten zijn slechts een tool om de boodschappen door te krijgen. Alleen heb ik hierbij geen input nodig en kan ik direct beginnen.

Anders als met een reading, is een kaartlezing dus nog meer begeleid. Het zijn dus 2 verschillende wijzen van werken met krachtdieren. Beiden zullen je helpen op jouw pad. Het is maar net wat je prettig vind.

Krachtdier reading en legging

Over het algemeen komen mensen met de volgende kwesties bij mij voor een krachtdier reading of legging:
– Ik heb het gevoel vast te zitten, maar ik voel ook dat er iets vanbinnen zit wat eruit wil.
– Voor mijn gevoel moet ik een stap zetten op mijn levenspad. Alleen ik weet niet in welke richting.
– Iedereen zegt dat er zoveel potentieel in mij ligt. Stiekem voel ik dat ook wel. Desondanks weet ik niet wat.
– Ik wil mijzelf graag meer spiritueel en/of intuïtief ontwikkelen en daar zou ik graag begeleiding bij willen.
– Ergens voel ik veel energie om mij heen, veel kracht en steun. Daarbij ben ik gek op de natuur en dieren. Ik zou graag willen weten wie er bij mij zijn. Ook wil ik graag leren waarom ze bij mij zijn en waarvoor ik ze om hulp kan/mag vragen.

Intuïtief

Van kleins af aan maak ik al astrale reizen met mijn krachtdieren zonder dat ik dat wist. Het contact met krachtdieren is verwoven met mijn leven.

Helderziend

In readings krijg ik beelden door. De ene keer zijn ze letterlijk, de andere keer staan ze symbool. Gelukkig geven krachtdieren duidelijk aan hoe ik dit moet lezen.

Heldervoelend

Daarbij krijg ik altijd in heldervoelen door wat ik moet zeggen, hoe ik iets moet uitleggen en hoe ik de beelden moet interpreteren. Maar ook meer informatie.

Dierenmedium

Als klein meisje sprak ik al met onze kat. Maar niet alleen met die van ons, en ook niet alleen met katten. Eigenlijk heb ik altijd al met dieren gesproken. Mijn favo job!

Dierenmedium voor krachtdieren

Krachtdieren kunnen ons uitstekend helpen op ons levenspad. Om ook weer verbinding te krijgen tussen hoofd en hart. Zoals tussen intuïtie en instinct. En tussen verbinding vanuit onze ziel met moeder aarde. Ze helpen ons letterlijk op alchemistische wijze te leven: “Zo boven, zo beneden.” “Zo binnen, zo buiten.” “Zo de ziel, zo het universum.”

Als evenbeeld van de kosmos, een belichaamd wezen. Met een binnenwereld en een buitenwereld. En een ziel die gelijk is aan het universum.

Krachtdieren zijn ware meesters over het leven, hier op moeder aarde. Ze kunnen de brug slaan tussen jouw potentieel en wat nodig is in deze wereld. Tevens hebben krachtdieren vaak zelf meerdere levens al op aarde geleefd. En weten zo vanuit al die herinneringen jou nog beter te helpen en te begeleiden. Maar daarvoor moet je dat wel zelf willen.

Wij mensen, vooral in de moderne landen, zijn zo ver van onze kern af gaan staan. Waardoor we ons alleen voelen. We zijn ons zo gaan afscheiden van natuur, dieren en onszelf. Dat we eigenlijk niet eens door hebben wat we nu daadwerkelijk willen. Om het maar even niet te hebben over voeding, tekort aan beweging, etc. We missen verbinding.

Zoals de sjamanen al jaren roepen: We dienen weer in verbinding te komen met moeder aarde. Maar ook met haar natuur, haar dieren, elkaar en onszelf. Een betere manier om verbinding te krijgen met jouw zelf en jouw plek op deze wereld kan ik niet verzinnen. Krachtdieren zijn mijn inziens het antwoord.

Testimonials van krachtdier readings en kaartlezingen

Wat klanten en cursisten zeggen:

Anoniem – reading overleden huisdier

“Wauw, dankjewel voor je voortreffelijke omschrijving van onze kat en onszelf. Ik herkende er veel van en werd er ook emotioneel van. Ik kijk het graag terug en haal er telkens weer wat nieuws uit. We hebben het ook familieleden laten zien. Het geeft veel steun en daarvoor zijn we je dankbaar.¨

Anoniem – souljourneys

“Hier moet je echt meer mee doen! Ik kan normaal nooit goed ontspannen, maar bij jou gaat dat als vanzelf. Wat was dat bijzonder!”

“Ik werd er helemaal emotioneel van! Maar ik voel me ook erg licht en opgelucht door wat we gedaan hebben. Ik wil je echt bedanken.”

Risan – opleiding dierentolk

“Sinds ik met jouw cursus ben begonnen is er veel op zijn plek gevallen en heb ik antwoorden gekregen op vragen waar ik mezelf in het verleden erg mee gekweld heb: “Waarom voel ik zo veel en wat kan ik ermee?.” Wat eerst een last lijkt, blijk je later juist om te kunnen zetten in een kracht.”
krachtdier kaartlegging

Vraag jouw persoonlijke krachtdier reading aan

Ben jij ook benieuwd welke dieren jouw leven vergezellen? Waar ze jou bij kunnen helpen? Welke verbindingen jij mag maken? En waarom ze bij je zijn? Je kunt natuurlijk veel specifiekere vragen stellen over jouw leven en jezelf.

Een krachtdier reading is er in mini vorm van 37,50 euro en in een groot consult van 75,- euro. Je krijgt dan een half uur of een uur live een reading met mij welke opgenomen wordt. Zo kun je ook altijd nog terug kijken/luisteren.