Een krachtig en magisch leven als HSP’er.

Als HSP’er heb je verbinding met natuur, dier, element en je eigen lijf. En dat is alles wat je nodig hebt om jouw leven te leren leiden. Hoe? Dat leer je in door HSP coaching.

Hoe zou jij in het leven willen staan?

  • HSP coach
  • Sjamanistische coaching
  • Spirituele & mindset coach
HSP coaching

HSP coach

“Hooggevoeligheid is zowel een vloek als een zegen.” Dat is een spreuk die veel woord gebruikt. Maar die ‘zegen’ wordt vaak niet uitgelegd.

Dat hooggevoeligheid als een vloek kan aanvoelen, die kennen we allemaal. Je raakt snel overprikkeld. En hebt het gevoel dat iedereen zijn emoties bij jou dumpt.

Maar hooggevoeligheid is een kracht. Het is een magische superpower. Want jouw intuïtie is sterker. En jouw lijf verteld jou veel meer. Als je leert luisteren.

Sjamanistische coaching

Hooggevoelige mensen en dieren hebben vooral baat bij natuurlijke aanpak. Veel hooggevoelige mensen zijn namelijk dieren en natuur liefhebbers.

Daarom is sjamanistische coaching ook zo mooi. We kunnen echt op jouw interesse gebieden werken. Op spiritueel vlak. Maar ook op creatief gebied.

Sjamanisme gaat om de verbinding en de natuurlijke wetten. De elementen die in de natuur leven, leven ook in jou. Om terug te gaan naar de bron, kom je terug bij jezelf.

Spirituele & mindset coaching

Voor hoogsensitieve mensen is spiritualiteit vaak makkelijker dan het aardse en dagelijkse leven.

Vooral het moderne leven waarin men liever niet individualistisch nadenkt. Maar mee gaat op de mainstream en daarbij natuur en dieren makkelijk verwaarloosd.

Dat is iets waar een HSP’er zich niet in thuis voelt. En toch dienen we in deze wereld te leven. Door een gezonde mindset, wordt HSP een kracht.

HSP coaching – down to earth & spiritueel

Als hooggevoelige wordt ons aardig wat aangepraat: “Iedereen dumpt zijn of haar emoties bij jou omdat jij zo licht bent.” “Het leven zal je testen.” “Je voelt zoveel meer zodat je anderen beter kan begrijpen en helpen.” Natuurlijk zit overal wel een kern van waarheid in. Maar ik hou het ook graag nuchter. Want elk verhaal kent natuurlijk 2 kanten.

Je voelt bijvoorbeeld andermans emoties zo goed, draagt ze met je mee en ook hun energie. Omdat je ook gewoon enorm openstaat. Waarschijnlijk heb je je nooit leren afsluiten voor iets wat niet van jou is.

Net als dat het leven jou niet test, het zijn geen slechte dingen die alleen goede mensen overkomen. Het leven hier op aarde is gewoonweg dualistisch. En dat betekent dat balans niet geluk is. Want geluk is slecht de ene kant van de weegschaal van die balans. De andere kant is dus ongeluk zoals verdriet, depressie en pijn.

Zo is dat ook met anderen beter aanvoelen als hooggevoelige. Het gaat er niet om dat je dit kan omdat er een dienst aan vast geplakt zit. Natuurlijk mag je jouw hooggevoeligheid gebruiken om anderen te helpen. Maar het is geen moeten, je bent het niet verplicht. Jij bent zo omdat de mens gewoonweg evolueert. Dat is de natuur.

HSP coaching bij mij is dus lekker aards, nuchter en even back to the basics. Zodat we daarna wel weer verder kunnen in het spirituele wereldje. Juist om te groeien, de mooie dingen van de wereld te beleven en dichter bij jouw kern uit te komen. Maar mindfulness, mindset, zelfkennis en reflectie zijn even belangrijk. Net als neurologie, want er is een reden waarom jouw brein anders werkt. Zo is ook biologie enorm interessant, waarom jij hooggevoelig bent. Of psychologie, hoe je hiermee om kunt gaan.

Vanuit het sjamanisme krijg je dan tools vanuit de natuur om deze gevoeligheid te leren gebruiken als een kracht. En op deze manier kan het absoluut een zegen zijn. Ook kan hooggevoeligheid het leven magisch maken. Maar dan wel eerst door aardse HSP coaching. Eerst stoppen met zweven om daarna doelbewust te leren vliegen zeg maar.

HSP

Ik heb 6 jaar yoga en 5 jaar pilates gegeven. Gelukkig ben ik gecertificeerd en heb ik me daarna altijd blijven verdiepen in het lichaam, beweging, fascia, voeding, barefoot, etc.

Sjamanistisch

In yogatherapie is het natuurlijk ook belangrijk om het energetisch lichaam te kennen i.v.m. eventuele blokkades, klachten en welke oefeningen erbij passen.

Spiritueel

Dit is het vlies om botten en spieren heen. Een vlies die ervoor zorgt dat je soepel kan bewegen, of juist niet. Dit vlies is gekoppeld aan sterke emoties. En gelukkig kan yogatherapie helpen.

Mindset

Energie en lichaam zijn één. Dat is voor mij niets spiritueels. Wat wel spiritueel is voor mij, zijn waar lichaamsdelen en richtingen van het lijf symbool voor staan.

Wie zijn mijn hsp klanten?

Mijn klanten voor hsp coaching zijn mensen die geen magische pil willen en verwachten. Maar mensen die zelf willen werken aan waar ze tegenaan lopen, blokkeren of verder willen groeien. Zodat ze manieren vinden die ze later ook voor andere doeleinden kunnen gebruiken.

We gaan namelijk in op jouw knelpunten en pijnpunten. Deze gaan we uitzoeken, doorvoelen en leren mee om te gaan. Mijn coaching is dus niet vragen totdat je zelf een antwoord vind. Juist gaan we oefeningen doen, krijg je huiswerk mee, om te onderzoeken wat voor jou werkt.

Zo krijg jij een hele eigen manier om jezelf uit de put te kunnen halen. Om je blokkades te herkennen op het moment dat je stagneert. Dus nog voordat je blokkeert. Maar vooral hoe je omgaat met jouw hele eigen zelf. Want daar is er maar 1 van. Wij zijn allemaal uniek en dat is juist zo interessant!

hsp coaching

Klinkt voor jou, mijn hsp coaching, effectief en praktijkgericht?

Dat klopt! Dus als dat iets is waar jij behoefte aan hebt. En als jij wilt werken aan jezelf, met jouzelf en voor jouzelf. Dan wil ik je daar graag bij helpen. Maar jij bent degene die het doet, ik draag alleen aan. Zal een liefdevolle maar directe spiegel voorhouden. En ook geen fluwelen handschoentjes aanpakken. Want alles wat ik doe en zeg is altijd om jou verder te helpen. Als je daarvoor open staat, dan kunnen we meer dan prima samenwerken!