Help mens, dier en natuur

In mijn holistische opleidingen volg je middels veel theorie en oefeningen jouw eigen unieke pad. Laat jouw stem de energie van natuur, dier en mens zijn.

  • Opleiding Dierentolk
  • Opleiding Healing
  • Opleiding Edelsteen
  • Opleiding Plant
holistische opleidingen

Opleiding Dierentolk

“Be the voice of the unheard.” Vertolk dieren zodat mens en dier elkaar beter kan begrepen. Zodat dieren zichzelf kunnen uitspreken. Wees bemiddelaar van buitenaf, niet in het midden maar in een driehoek.

Opleiding Healing

Help mensen, dieren en natuur te helen. Van binnen uit naar buiten. Het energetisch lichaam is de communicatie is tussen ziel en lijf. Maar ook tussen ziel en buitenwereld. Wanneer wij deze balanceren kan de ziel meer aarden in het lijf en in het leven.

Opleiding Steen

Laat stenen, kristallen en rotsen spreken. Als meesters in energetische healing. Hun kristallijne celstructuur, hun kleuren en samenstelling. Van de kleinste stofjes als mineralen. Tot de grootste van hun soort: bergen. Het echte evenbeeld van moeder aarde.

Opleiding Plant

Moeder aarde heeft alles wat we nodig hebben: Beschutting, voeding en medicijn. Planten geven onze karakters weer, kunnen symptomen verlichten en ons energetisch balanceren. Ze kunnen ons helpen bij fysieke, geestelijke en emotionele wonden.

Voor mensen die iets willen toevoegen aan de wereld, die het gevoel hebben dat er al genoeg voor mensen is. En die vinden dat er te weinig voor dieren is. Deze holistische opleiding is er voor diegene die met dieren willen werken en daar ook hun energie aan willen toewijden.

Als dierentolk help je dieren hun verhaal te doen, wat zo opluchtend kan werken, dat het vaak zelfs helend kan zijn. En leer je mensen hun dieren beter te begrijpen. Waardoor de band tussen mens en dier nóg hechter wordt, nóg bijzonderder, intenser en dieper.

Opleiding healing is voor diegene die mens, dier en/of natuur wil helpen op energetisch vlak. Omdat healers weten dat alles energie is. Dat energie over en in alles aanwezig is, kortom dat energie alles is wat maar is. Waardoor een zieke energie van gedachte, gevoelens en omgeving in ziekte kan manifesteren. Zowel bij natuur, dier als mens.

Als healer ben je de brug tussen waar een dier, mens of een plaats in de natuur zelf niet verder komt. Je kunt blokkades opzoeken in het energetisch lichaam, hart en/of hoofd en deze samen oplossen. In de holistische opleiding healing leer je dat op allerlei energetische en sjamanistische wijzen te doen. Waardoor jij jouw eigen unieke pad als healer beloopt.

De mensen die holistisch edelsteentherapeut worden, zijn mensen die diep gewortelde gevoelens hebben voor alles wat uit de aarde komt lijkt wel. Zij gaan terug naar een oer energie zoals edelstenen bevatten. Die door druk, temperatuur, eeuwen samenvoegen van mineralen, gevormd worden. De kleuren, structuren en vormen is wat aantrekt.

Eigenlijk heet deze opleiding ‘mineraal medicijn’. Omdat we het niet alleen maar over edelstenen en kristallen gaan hebben. Maar ook over mineralen, klei, zand, stenen, rotsen en bergen. Daar ze allemaal helpen om te helen middels dezelfde principes. Namelijk middels de oer energie van gesteente, de warme energie van hele oude wijsheid.

Een herborist is iemand die kan helpen helen met planten. Degene die hierin geïnteresseerd zijn hebben of willen vaak groene vingers. Het maakt niet uit welke plant, ze zijn allemaal interessant. Van een reuze boom tot eencellige algen. Daarbij hebben de toekomstige herboristen een innerlijke kennis, dat moeder aarde te bieden heeft wat nodig is.

In deze holistische planten opleiding, gaan we het niet alleen hebben over kruidengeneeskunde. Natuurlijk is dat een onderdeel. Maar van planten kun je ook etherische oliën en maceraten maken. Sommige schorsen of naalden van bomen kunnen als thee functioneren. En laten we zeker mossen, bloesems, bloemen, kruiden, etc. niet vergeten!

Testimonials

Wat klanten en cursisten zeggen:

Anoniem – Online opleiding dierentolk

“voorbeeld tekst.”

Anoniem – Live opleiding dierentolk

“voorbeeld tekst.”

Anoniem – Online opleiding healing

“voorbeeld tekst.”
holistische opleidingen

Holistisch therapeut worden?

Middels een van mijn holistische opleidingen wordt je een holistisch therapeut in een eigen gekozen branche. Daarin kun je zelf jouw niche bepalen. Maar wellicht vormt deze zich al tijdens de opleiding zelf.

De holistische opleidingen zijn zowel online als live te volgen. Online kun je beginnen wanneer je wilt. Live doe ik elke opleiding eens in de 1 a 2 jaar. En ik geef ze dan in ‘small group training’. Zodat ik iedereen ook individueel kan begeleiden.