gratis stappenplan praten met dieren

Gratis stappenplan praten met dieren

In deze gratis stappenplan praten met dieren, leer je je goed voor te bereiden. Want een goede voorbereiding is het halve werk, toch? In dit geval klopt dat zeker!

Na de challenge hebben mensen wel eens ‘geklaagd’ dat ze nog steeds niet zomaar een gesprekje aan konden gaan. Dat ze écht moeste mediteren of naar binaural beats moesten luisteren. Voordat ze antwoorden door kregen.

En weet je: Dat is heel normaal! Want ons dagelijks leven is zo vol en druk met reclames. Kijk maar eens naar een film, serie of scrol eens door social media. Onze hersenen worden letterlijk overprikkeld. En dan is die subtiele communicatie ineens helemaal niet zo bewust aanwezig.

Praten met dieren leren tips:

Gelukkig is dat met deze gratis stappenplan anders! Ik geef je mijn volledige stappenplan die ik zelf toepas voordat ik aan een consult begin. Met wat tips hoe je jezelf kunt centreren en waarom je dat doet. Als je jouw emailadres en naam achterlaat. Dan stuur ik jou de stappenplan gratis op!

Gratis stappenplan leren praten met dieren

* indicates required

Als je jouw emailadres en naam achterlaat. Dan stuur ik jou de stappenplan gratis op!

Tip:

Het is trouwens heel mooi om deze te gebruiken met de gratis meditatie ‘verbind jezelf met jouw dier’! En als je daarna nog wat meer wilt… Begint 14 februari weer de gratis challenge communiceren met dieren! Doe je mee? Schrijf je hier makkelijk en snel in. 😉