Diermedium en diertherapeut

Dierenmedium online

Als dierentolk heb ik mij gespecialiseerd in overleden huisdieren. Je kunt bij mij een consult zowel in de praktijk live boeken als online via google meet.

Wat doet een dierentolk?

Een dierentolk communiceert middels energie/telepathie met jouw dier. Zo kunnen wij bemiddelen tussen mens en dier. Maar veelal vragen wij de vragen van de mensen aan dieren. En geven dieren energetisch antwoord middels telepathie. Daar geven wij dan weer woorden aan. Elke dierentolk krijgt de antwoorden anders door. De ene voelt de antwoorden, de ander hoort wat een dier wil zeggen enz. Ik zie beelden en voel daarbij wat een dier ermee bedoelt.

Dierentolk Gelderland

Mijn praktijk bevind zich in Heelweg een klein dorpje in de Achterhoek in Gelderland. Je bent van harte welkom met jouw huisdier of met een foto van jouw dier. Niet elk dier houdt ervan om te reizen. En sommige dieren zoals paarden passen niet echt in mijn praktijk. Als ik te ver weg woon voor je, kunnen we ook een online afspraak inplannen.

Holistisch praktijk voor dieren

In mijn praktijk werk ik niet alleen als diermedium of dierentolk (hoe je het ook noemen wilt) maar ook als dierentherapeute. Therapie voor dieren is niet iets wat erg bekend is. Men denkt eerder aan therapie met dieren voor mensen. Of aan fysiotherapie. Maar ik geef natuurgeneeskundige consulten en energetische behandelingen aan dieren.

Energetisch dierentherapeut

Als energetisch diertherapeute help ik dieren energetisch in balans. Ik volg hierbij vooral het dier zelf. Dus als het goed voelt om de chakra’s te behandelen bij een dier, dan communiceer ik dit middels telepathie door naar het dier. En als hier een akkoord op komt, dan pas ga ik over op de behandeling. Maar ik kan ook reiki gebruiken, sjamanistische healingsmethoden, of wat maar nodig is. Mijn specialisatie is dus niet in 1 bepaalde methode, maar in het dier dat ik op dat moment in mijn praktijk heb.

Alternatieve geneeswijzen voor dieren

De alternatieve geneeswijzen die ik voor dieren gebruik als diermedium en diertherapeute zijn:

  • Bach bloesem therapie.
  • Edelsteentherapie.
  • Chakra therapie
  • Homeopathie (klassiek).
  • Healing en reiki.

Waarom ik het verschil maak tussen natuurgeneeskunde en alternatieve therapieën? Omdat alternatieve therapieën meer energetische vormen zijn. In homeopathie gebruik je zulke lage doseringen van een kruid, dat het niet te onderzoeken valt. Daarom is het ook niet evidence based. Het werkt energetisch in op de energetische oorzaak of frequentie van een bepaalde klacht. Daarnaast dient het ook te passen bij het karakter van het dier. Ongeacht of we het nu over homeopathie hebben of over chakratherapie.

Natuurlijke geneeswijzen voor dieren

De natuurlijke geneeswijzen voor dieren die ik toepas in mijn praktijk zijn:

  • Aromatherapie.
  • Kruidenpreparaten.
  • Supplementen.
  • (In de nabije toekomst zal hier ook osteopathie bij komen.)

De natuurlijke geneeswijzen zijn meer de plantmedicijnen zoals sjamanen het noemen. Het gaat hierbij om wezenlijke biochemicaliën die het lichaam daadwerkelijk kunnen helpen. Bijvoorbeeld om te ontgiften of kalmeren. Aromatherapie werkt met een geconcentreerde vorm van plantengeneeskunde, namelijk etherische oliën. Het gaat niet alleen om de geur, ook de vluchtige stoffen die ingeademd worden of via vacht de huid indringen helpen bij bepaalde klachten. Denk maar eens aan de verzachtende werking van tijmsiroop. Alleen al de geur werkt soms verzachtend voor kapotte slijmvliezen.

Therapie voor dieren

Een gesprekje als diermedium of dierentolk kan al therapeutisch helpen voor dieren. Je zal je vast wel een paar momenten in je leven herinneren hoe fijn het was om je zorgen, lasten of gevoelens te kunnen delen met anderen. Hoe helend het was om écht gehoord en gezien te worden. Daarom noem ik eigenlijk alles wat ik doe al therapie. Zo kan zelfs coaching voor ons mensen als therapie aanvoelen. En als wij er al zoveel baat bij kunnen hebben, waarom zouden we dat dan niet delen met onze pure zielenmaatjes?

Scroll naar boven