Dierentolk opleiding

Wat mag je verwachten van de dierentolk opleiding: Zielentaal

Je mag verwachten in deze dierentolk opleiding: Dat jij gaat leren hoe het mogelijk is dat wij kunnen communiceren met dieren. Maar ook hoe dit voor jou werkt. Want elk lichaam is anders. En wat jouw manier is van de zielentaal: telepathie. Want we zijn allemaal uniek.

We gaan zo diep op de stof in, dat zelfvertrouwen een fundament is. Tevens verdiepen wij ons in onszelf. Om onze waarom, rode draad door het leven en kernboodschap te vinden. Zodat we ook daadwerkelijk een praktijk kunnen opzetten.

Opleiding

dierentolk opleiding
 • Video
 • Tekst
 • Audio
 • Woordenlijst
 • Oefening/meditatie
 • Kennisvragen
 • (Eventueel casus)

Zielentaal

zielentaal de dierentolk opleiding

Van een dierentolk opleiding mag je verwachten dat je de biologie, chemie en psychologie leert van de oertaal: telepathie.

Geen tricks, trucjes of omwegen die prima werken. Maar daadwerkelijk tot de kern van de taal komen.

Helder

Heldere opleiding dierentolk

Het maakt niet uit of je een casus in stuurt van jouw eigen huisdier. Ook dat wordt behandelt.

Tevens zal ik je eerlijk vertellen mocht je ergens beter in zijn dan mij. Ik zal jou niet klein houden.

dierenfluisteraar opleiding

Wanneer begint de dierentolk opleiding?

De opleiding begint nadat jij je hebt ingeschreven. Je kunt je dan automatisch registreren middels de mail die je ontvangt. En zelf bepalen jij betaalt: Via handmatige overboeking, betaalverzoek of paypal. Via Ideal kan er nog niet betaalt worden dit is wel de bedoeling om in de zomer van 2021 voor elkaar te krijgen.

We zijn begonnen vanaf 29 januari en tot en met maart 2021 konden mensen zich inschrijven voor 88 euro als pilot versie en early bird. Dat zijn marketing termen die weergeven dat de opleiding nog in de test fasen zat. In die tijd zijn we nog over gegaan naar een nieuwe leeromgeving. En ook deze was nog aan verandering onderhevig.

Jij begint dus wanneer het jou uitkomt, en je bent net zolang welkom tot je de opleiding hebt voltooid. Gemiddeld doet men er 4 tot 6 maanden over. Sommigen zijn sneller en anderen wat langzamer. We kennen het allemaal wel: Soms komt er wat tussen, that’s life. En soms hebben we ineens zoveel tijd en motivatie dat we als een sneltrein gaan! Daar heb ik begrip voor, dus het systeem ook 😉

Pilot versie

Ik schrijf me in tussen 1 april en 31 december 2021 voor de lage prijs van €160,- en kan na betaling direct beginnen.

Zielentaal

Ik schrijf mij na 2021 in en betaal maar €320,- voor de gehele opleiding incl. bibliotheek als zelfstudie.

Liever in termijnen betalen?

communiceren met dieren opleiding

Wat is er zo uniek aan deze opleiding?

Wij gaan zo diep op de stof in dat chemie, biologie en psychologie maar een paar voorbeelden zijn om de zielentaal zo duidelijk mogelijk te maken. Een dierentolk opleiding die serieus en nuchter start.

Tevens heb ik zelf meerdere malen geen échte antwoorden gekregen. Ongeacht of dit boeken, workshops of cursussen waren. Er waren vooral veel trucjes om te kunnen praten met dieren. Begrijp me niet verkeerd, ze werken super. Maar ik wil altijd waarom en hoe het werkt.

En sommige oud-cursisten hebben meegemaakt: Dat hun huis-tuin-keuken gesprekken niet belangrijk genoeg waren. In mijn ogen is dat juist belangrijk omdat communiceren met eigen dieren voor sommigen heel lastig is.

Zelf ben ik dit ook nog wel eens tegengekomen: Dat het niet werd geapprecieerd als ik net zoveel kon als de lesgever. Dus bij deze beloof ik je dat als je net zo goed bent of misschien zelfs beter: Dan zal ik je dat vertellen.

En je gaat écht leren hoe je een praktijk opstart. Welke stappen je moet ondernemen en hoe. Zoals het maken van een website als je dat zelf wilt doen. Marketing strategieën, etc. Want jij gaat leren waar jij als dierentolk uniek in bent!

Waarom geef ik deze opleiding als dierentolk zelf?

Omdat ik het prachtig vind dat ik steeds meer collega’s zie. Want hoe meer collega’s. Des de meer mensen die openstaan voor de spiritualiteit en emoties van hun dieren. En hoe meer mensen daar bewust van zijn. Des de meer mensen zullen ‘ontwaken’. Want zo werkt het collectief bewustzijn nou eenmaal. Het is een sneeuwbal effect. Waarom zou ik daar niet aan willen deelnemen?

Maar ik merk ook dat er soms nog wat gehannes is om een eigen praktijk op te richten. Of om professioneel te werk te gaan. Dat we ons goed moeten voelen bijvoorbeeld. En dat klopt ook. Maar hoe ga jij dit voor elkaar boksen? Hoe houd jij je zuiver? Daar zijn tools voor, heel veel manieren. En ik ga ze allemaal met jou delen. Zodat jij het beste eruit kan pakken voor jou. Wat voor jou werkt.

Ik mis dus heel veel dingen in andere cursussen. Daarom noem ik mijn Zielentaal ook geen cursus maar opleiding. Denk ik echt dat ik het anders kan? Ja. Maar dat betekent niet meteen dat dit beter is. Het is anders. En dit zal niet bij iedereen passen. Voor sommigen is het te diep. En weet je, dat is perfect! Daarom zijn er zoveel andere cursussen en workshops.

Twijfels? Herken jij jezelf in onderstaande?

Wie ben jij?

 • Jij bent een dierenvriend van binnen en buiten, in hart en nieren.
 • Misschien vind je dieren soms wel liever als mensen. Of vaker. Of eigenlijk zo goed als altijd.
 • Waarschijnlijk ben je hooggevoelig en hebben moeder aarde en dieren een onoverwinnelijke plek in je hart.
 • Logisch dat wat je ook doet waarschijnlijk niet het gene is wat voor jou de yes factor heeft.

Jouw bijzondere eigenschappen

Soms kun je even niet meer tegen deze harde wereld. De pijn die jij zelf voelt van het dierenleed. En de gemene dingen van de mens. Misschien maakt het je soms hopeloos, moedeloos. Alsof je er niks aan kunt doen. Ken je dat gevoel dat het je dan ook heel klein laat voelen. Zo’n knagend iets wat dan ook nog aan je blijft vreten? Wist je dat dit bijzondere eigenschappen zijn? Want ook al is empathie steeds normaler. Empathie voor een groep zoals dieren niet. Daarin ben jij uniek.

Gelukkig ben jij zo speciaal:

Want, wist je dat jij kan helpen? Om meer licht, liefde, verbinding en gelijkheid in de wereld te brengen voor dieren? Als dierentolk helpen we namelijk niet alleen de dieren in onze consulten. Die mensen van dat dier krijgen ook tips en info mee. Welke zij weer doorgeven aan anderen. Zo ontstaat er een rollende sneeuwbal effect. Jouw effect in deze wereld wordt groter. Misschien zie je het niet. Maar het is wel zo. Ook het collectief bewustzijn van de mens. Wordt door iemand als jij steeds wijzer en meer empathisch.

Waarom heb je het nog niet eerder gedaan?

Misschien is het al heel wat jaartjes door je hoofd heen gegaan: Dat je dieren wilt helpen. (En misschien wel als dierentolk.) Maar je hebt het nooit gedaan, waarom?

Omdat je altijd geleerd hebt dat je met dieren/natuur helpen toch geen geld kan verdienen? Dat je met jouw gaven geen geld mag vragen? Of dat helpen gratis moet zijn?

Wat is eigenlijk zo erg aan geld in ruil vragen voor je inzet, eigen investering en werk? Omdat we vaak onszelf ook niet waardig genoeg vinden. Om te doen wat écht bij ons past.

Wanneer ga je dit wel doen?

Laat jij deze kans ook weer schieten als alle andere kansen? Wachten totdat er niets meer is wat jou in de weg staat? Of als je keer op keer uitvalt omdat je gewoon niet op jouw plek zit?

Geloof jij daadwerkelijk. Dat als je op het allerlaatste bent van jouw wilskracht. Dan nog genoeg geld, tijd en energie hebt om wel te beginnen? Aan dat gene waarvoor jij geboren bent.

Een juist moment creëer je dat krijg je niet. Tijd komt ook niet naar je toe. Als jij jouw tijd niet organiseert, organiseert het jou.

dierentolk stephanie

Waarmee ga ik je helpen:

Ik bied je alle tools aan om jezelf waardevol te vinden. Zodat je een zekere dierentolk wordt. Om jouw eigen waarheid naar boven te halen. Zodat jij kan staan voor dieren. Maar ik wil je ook in jouw innerlijke wezen raken. Om alles te durven voelen en uit te spreken bijvoorbeeld: Dat jij dieren zo enorm waardevol vind om te investeren hun te kunnen helpen. Tevens geef ik je middelen waarmee je leert omgaan met de hardheid van deze wereld. En ik leer je hoe je dieren helpt bij hun pijn, verdriet, ongelukkigheid. Maar ook hoe je met deze kennis en ervaring klanten kan onderwijzen.

holistisch dierentolk

Welke droom help ik je waar te maken?

De droom waarin jij jouw eigen plekje op deze aarde ook echt inneemt. Op jouw manier. Want dat plekje is er allang! Je hebt vast wel eens gedacht aan hoe het zou zijn als je bijvoorbeeld een eigen praktijk had. Maar vanaf het moment dat jouw ziel in de embryo daalde. Is dat plekje al gecreëerd, voor jouw unieke jij. En dat plekje is eigenlijk niet zo klein.

En ik wil jou helpen dieren te helpen. Op een manier waar je een job van zou kan maken zoals ik doe. Maar dan op jouw wijze, jouw manier. Wat past bij wie jij bent en waar jij in geloofd.