De band tussen jou en jouw dier is helend.

Als dierenmedium channel ik de boodschappen tussen jou en jouw (overleden) huisdier. Voor levende dieren ben ik als dierentolk de bemiddelaar tussen jullie beide.

Zo kunnen jullie elkaar beter begrijpen, loslaten wat nodig is en met nieuwe moed verder gaan.

  • Medium voor overleden dieren.
  • Dierentolk voor levende dieren.
Dierenmedium

Reading overleden dieren

Waarom klanten met hun overleden dieren bij mij komen:
– Omdat zij zich schuldig voelen of het inslapen te vroeg of juist te laat was.
-Of ze er goed aan hebben gedaan om naar adviezen te luisteren of toch niet?
-Ook kan het zijn dat een dier buiten dood is aangetroffen. En men wilt graag weten wat het dier heeft ervaren vlak voor het overlijden.
-Omdat men wil weten hoe het nu met hem/haar gaat?

Soms is het ook gewoon moeilijk om te verwerken en is de verbinding via een dierenmedium net dat beetje om door te gaan voor mens. Maar ook de overgegane ziel kan baat hebben om zijn/haar laatste boodschap door te geven. Sommige mensen voelen hun huisdier nog bij hen na het overlijden. Anderen niet en zoeken daarom bevestiging op een andere manier.

Reading levende dieren

Waarom klanten met hun levende dieren bij mij komen:
-Men wilt weten wat hun dier te vertellen heeft. Wat er in dat koppie rond gaat.
-Of ze weten dat er iets wordt gezegd. Maar wat?
Anderen vermoeden/voelen dat er meer is gebeurd in het verleden van hun dier. En ze merken dat het dier toch lijdt en willen helpen. Alleen hoe?
-Ook kan het zijn dat een dier met een zwaar verleden een plafond heeft bereikt. Maar ze voelen dat er meer potentieel in het dier zit.
-Of gewoon omdat men zich zorgen maakt of ze het allemaal wel goed doen. Is hun dier wel gelukkig? Laten ze niets liggen? Omdat ze bijv. vaker weg zijn.

Dus er is vaak wel een ‘dingetje’ waar mens (en soms ook het dier) van wakker ligt of in ieder geval anders wil zien. Maar soms is er helemaal geen dingetje.

Medium voor overleden dieren

Stel je voor je dat je bij jouw geliefden bent. Je voelt de fijne sfeer van thuis. En je bent blij dat zij er zijn maar ook dat jij er bent. Toch zijn jouw geliefden verdrietig. En dat doet zeer. Daarom wil je ze steunen, je wil ze laten weten dat je er bent! Maar je wordt niet gezien en je wordt niet gehoord. Dit is hoe veel dieren zich voelen na het overlijden.

Daarom kan het soms heel helend zijn om hun boodschappen door te geven. Voor het dier en absoluut ook voor de mens.

Als dierenmedium mag ik dus vaak overbrengen dat de zielen gewoon nog aanwezig zijn. Ook geven ze vaak door hoe goed ze hun mens kennen. Maar ook wat ze zien in de toekomst voor hun mensen. Of wat ze graag willen dat hun mensen anders doen/voelen/zien. Daar zitten soms echt hele mooie tips bij die mij leren hoe ik mensen kan helpen in hun verdriet en rouwproces.

Dierentolk

Ken je het gevoel dat je iets dwars zit? Dat je al langer iets bij je draagt maar het nog niemand hebt verteld? En dat je dan ineens je verhaal kan doen bij iemand die zonder oordeel luistert. Maar ook zonder direct in de stress te schieten. Dat je gewoon even alles van je af kan gooien.

Hoe opgelucht voel je je daarna? Precies: heel opgelucht. Het is net alsof er een last van je schouders af is gegooid. En dit is voor dieren niet anders. Door woorden te geven aan hun energetische taal. Waardoor hun mensen hun kunnen begrijpen. Dat is gewoonweg helend. Maar het maakt de band tussen mens en dier ook hechter.

Soms kan ik ook nog tips en tricks meegeven. Bijvoorbeeld grondingsoefeningen voor hooggevoelige dieren. Of hoe de mens zich gevoelsmatig anders dient op te stellen in het trainen, onder andere.

Holisme

Holistisch is niet alleen body, mind en soul. Maar ook verleden, heden en toekomst. De omgeving en relaties. Daarom is mijn vragenlijst (anamnese) zo lang.

Bijscholing

Elk jaar volg ik nieuwe studies, cursussen of workshops om mezelf te blijven stimuleren. Van elke studie leer je nieuwe inzichten en zo blijf je ook niet vast hangen in het oude.

Paraveterinair

Op mijn 19de wist ik dat heb ik schriftelijk de opleiding dierenartsassistente paraveterinair gevolgd. Om een goed fundament te leggen voor mijn werk als dierentherpeut.

Integratief

Ik ben niet tegen de reguliere geneeswijzen, juist kunnen we elkaar heel mooi ondersteunen. Ik zet geen botten en een dierenarts werkt niet op de gemoedstoestand.

“Elk consult is uniek.”

In mijn vak als dierenmedium specialiseer ik mij op elke dier. Dit heb ik vanuit de natuurlijke geneeswijzen echt meegenomen. Geen enkel consult is gelijk. Zelfs niet als ik mij vaker op een dier heb afgestemd. Want elk dier is uniek, net als zijn of haar mensen en elke situatie. Daarom ga ik altijd weer open een reading in. Ook luister ik geen readings terug.

Testimonials

Wat klanten en cursisten zeggen:

Anoniem – reading overleden huisdier

“Wauw, dankjewel voor je voortreffelijke omschrijving van onze kat en onszelf. Ik herkende er veel van en werd er ook emotioneel van. Ik kijk het graag terug en haal er telkens weer wat nieuws uit. We hebben het ook familieleden laten zien. Het geeft veel steun en daarvoor zijn we je dankbaar.¨

Anoniem – souljourneys

“Hier moet je echt meer mee doen! Ik kan normaal nooit goed ontspannen, maar bij jou gaat dat als vanzelf. Wat was dat bijzonder!”

“Ik werd er helemaal emotioneel van! Maar ik voel me ook erg licht en opgelucht door wat we gedaan hebben. Ik wil je echt bedanken.”

Risan – opleiding dierentolk

“Sinds ik met jouw cursus ben begonnen is er veel op zijn plek gevallen en heb ik antwoorden gekregen op vragen waar ik mezelf in het verleden erg mee gekweld heb: “Waarom voel ik zo veel en wat kan ik ermee?.” Wat eerst een last lijkt, blijk je later juist om te kunnen zetten in een kracht.”

Reading voor jouw (overleden) dier?

Het maakt niet uit of jouw dier levend of overleden is. Als je mijn hulp als dierenmedium kunt gebruiken en je hebt er een goed gevoel bij. Dan wil ik jullie graag helpen! Ook het diersoort maakt niet uit. Paard, geit, kip, eend, papegaai, parkiet, konijn, rat, hond, kat, alles mag. Ik zou ook super graag met reptielen en kois willen werken.

Je kunt een minireading van 20,- euro aanvragen of een gewone reading van 40,-. Wat het precies allemaal inhoud, dat lees je op de volgende pagina. Klik op ‘afspraak maken’ voor vrijblijvende info.