Happy dier, happy mens

Een happy dier is happy in body, mind en soul. Als dierenmedium help ik hart en geest, en als dierentherapeut help ik het lijf erbij.

Maar ik channel ook graag de boodschappen van jouw krachtdier(en).

  • Dierenmedium voor levende en overleden dieren.
  • Natuurgeneeskundig en alternatief dierentherapeut.
  • Diermedium voor krachtdier readingen.

Dierenmedium

Je zit met vragen aan en/of over jouw huisdier. Kon je maar begrijpen wat hij of zij vertelt!

Als dierenmedium help ik je de antwoorden van jouw dier te vertalen naar woorden waar je ook wat mee kunt.

Ook overleden dieren kunnen veel te vertellen hebben.

Dierentherapeut

Je hebt het gevoel dat de symptomen van jouw dier een dieper liggende oorzaak heeft.

Hier ben jij de doorgeefluik van de klachten die je ziet. En kan ik het energetisch lichaam en dier lezen.

Daarna gaan we op zoek naar een natuurlijke ondersteuning.

Krachtdieren

Je weet dat jouw gidsen iets zeggen en je hulp gebruiken uit spirituele doch aardse hoek.

Krachtdieren geven je letterlijk kracht. Maar het is zoveel sterker als je je ervan bewust bent dat ze er zijn.

Ook de waarom ze er zijn zal ik aan je doorgeven.

De 2 grootste zielengroepen waar ik van kleins af aan al een eerbied voor doel zijn dieren en overledenen. Hun taal is voor mij ook meer natuurlijk dan de spreekwoordelijke taal. Het was dus niet heel moeilijk om dit aan elkaar te knopen tot dierenmedium. Je kunt op mijn website diermedium.nl meer informatie vinden.

Moeder aarde zorgt voor onze huisvesting, voeding en ook voor medicijn. “Let food be thy medicine and medicine be thy food.” Een uitspraak van Hippocrates. Dat is ook een motto die ik gebruik en je terugvind in de Chinese geneeswijzen. Zoals eigenlijk alle natuurlijke geneeswijzen gaat het om het lichaam zo goed mogelijk proberen te helpen terug te stellen naar een balans waar het zichzelf kan helen.

Krachtdieren zijn fantastische gidsen die ik al kende voordat ik hun naam wist. Ik kan me nog herinneren als de dag van gisteren dat ik als 7 jarig meisje helemaal in trance raakte van muziek. En ineens met een tijger samen was. Nu weet ik vanuit het sjamanisme dat zij mijn medicijndier is voor mijn levenspad. De kennis van krachtdieren bezitten een oer energie die wij westerse mensen vaak missen. Met liefde geef ik hun kennis en kracht aan jou door.

Testimonials

Wat klanten en cursisten zeggen:

Anoniem – reading overleden huisdier

“Wauw, dankjewel voor je voortreffelijke omschrijving van onze kat en onszelf. Ik herkende er veel van en werd er ook emotioneel van. Ik kijk het graag terug en haal er telkens weer wat nieuws uit. We hebben het ook familieleden laten zien. Het geeft veel steun en daarvoor zijn we je dankbaar.¨

Anoniem – souljourneys

“Hier moet je echt meer mee doen! Ik kan normaal nooit goed ontspannen, maar bij jou gaat dat als vanzelf. Wat was dat bijzonder!”

“Ik werd er helemaal emotioneel van! Maar ik voel me ook erg licht en opgelucht door wat we gedaan hebben. Ik wil je echt bedanken.”

Risan – opleiding dierentolk

“Sinds ik met jouw cursus ben begonnen is er veel op zijn plek gevallen en heb ik antwoorden gekregen op vragen waar ik mezelf in het verleden erg mee gekweld heb: “Waarom voel ik zo veel en wat kan ik ermee?.” Wat eerst een last lijkt, blijk je later juist om te kunnen zetten in een kracht.”

Happy dier, happy mens

Wil jij ook jouw dier beter begrijpen? Of wil je graag weten wat jouw overleden dier als boodschap heeft? Misschien wil je zelf nog iets doorgeven aan jouw (overleden) dier.

Maar ook als je gewoon op jouw levenspad wat steun kunt gebruiken. Ofwel wil weten welke dieren jouw medicijn zijn. Maak gerust een afspraak met mij!