De beste cursus communiceren met dieren

Wat is nu de beste cursus communiceren met dieren? Er zijn er ook zoveel tegenwoordig. Hoe maak je nou de juiste keuze? En welke past er nu echt bij jou? Eigenlijk is er een heel simpel antwoord: Welke goed voelt voor jou. Maar ondanks dat iets goed voelt, past het ook bij het resultaat wat je wilt behalen?

De beste cursus communiceren met je eigen dieren

Om te leren communiceren met dieren ga je vaak oefenen bij je eigen dieren. Maar er zijn veel mensen die dit juist het lastigst vinden. Ik kan je vertellen (net als velen met mij) dat dit vaak toch echt tussen de oren zit. Je moet hierin je emoties, ego en vooroordelen even aan de kant zetten. Dit lukt vaak het beste in begeleide oefeningen. Waarmee je via een omweg bij zo’n pure plek komt binnenin jezelf. Een plek waar geen emotie (wel gevoel), ego en vooroordeel kan zijn. En dan heb ik het niet over vooroordelen over jouw dier. Maar wel over zijn of haar gezondheid en dergelijken.

Hoe ziet zo’n workshop of 2 daagse cursus praten met dieren eruit?

Hiervoor kun je het beste een workshop of een cursus van 2 dagen volgen. Je hebt dan minder tijd om echt heel diep op de theorie in te gaan. Over het algemeen zit je dan met een paar mensen met dezelfde insteek in een groepje. Je krijgt de metafoor van telepathie geleerd, de verbinding die er is en ontstaat. En dan ga je oefenen. Eerst aarden en afschermen. Soms ook verbinding zoeken met de kosmos, God, of waar je ook in geloofd. Zodat je gecentreerd, te werk kan gaan met een veilige basis. Na een korte pauze ga je dan onder begeleiding eerst mediteren. Vanuit de meditatie kruip je steeds verder je onbewuste in als het ware. En zo kom je vaak al in een trance-meditatie terecht. Vaak wordt er niet zo diep op al deze lagen in gegaan. Maar ervaar en beleef je een rustgevende reis met mooie openbaringen.

In een 2 daagse cursus doe je ook nog vaak elkaars dieren middels een foto lezen. Ook hierbij krijg je een stukje theorie, een oefening om een fundament aan te leggen. En daarna ga je onder begeleiding voelen wat er in je omhoog komt.

De beste cursus communiceren met dieren voor familie, vrienden en kennissen.

Misschien wil je wel gewoon je omgeving helpen met deze super leuke en stoere hobby! Dan kun je toch al beter een cursus nemen die wat dieper in gaat op telepathie. Een cursus van meerdere weekenden, dagen, of iets dergelijks. Daarvoor zijn 2 dagen toch echt te weinig. Ook kun je zo’n cursus doen als je bijvoorbeeld dieren opvangt. Dan krijg je toch net wat meer achtergrond hoe je ook weer de energie van de ander dient los te laten. Want bij opgevangen dieren is dat vaak wel noodzakelijk te leren.

De beste cursus communiceren met dieren om als beroep uit te oefenen

Je kunt ervoor kiezen om bij meerdere mensen een cursusje en/of workshop te doen. Hoe vaker je het doet, hoe beter je het kan. Dat is gewoon zo. Plus iedereen heeft wel weer iets anders toe te voegen wat super interessant is. Zo kun je vaak ook extra info vinden in de verschillende boeken die er allemaal zijn. Er zijn super interessante richtingen in esoterie die misschien ook dichtbij jouw interesse liggen. Denk aan krachtdieren vanuit het sjamanisme. Of aan de psychologie van mens en dier.

De beste beroepsopleiding dierentolk

Wil je echt een eigen praktijk openen? Dan is het vaak wel handig dat je een cursus uitzoekt, waarin je ook leert met klanten om te gaan. Want je zal ook zeker sceptische mensen tegen komen terwijl ze zelf voor jou kiezen. Hopeloze mensen die met de handen in het haar zitten, ze voelen wel dat er meer is, maar ze geloven er eigenlijk niet in. Ze hebben al zoveel gedaan. En toch zit er ergens dat gevoel dat er meer is. En daar ga jij bij helpen. Maar je kunt vast begrijpen dat als je alles, maar dan ook letterlijk alles al hebt geprobeerd. Dat je best wel moedeloos wordt. Waardoor je soms even door een harde schil heen moet bijten. Daarna ben je zegen. Maar hoe ga je daarmee om?

En hoe zet je dan een praktijk op? Hoe kom je aan klanten? Moet je een kvk nummer hebben? Al die vragen zouden in mijn ogen beantwoord moeten worden. Als je hier echt iets mee wilt gaan doen. Bekijk hier mijn opleiding.

‘Het moet goed voelen’.

Dit klinkt zo dom soms maar het is echt zo. Wat nou als je voor een paar weken of maanden een cursus volgt. Bij iemand waar je helemaal kriebelig van word? Denk je dat je dan nog lekker leert en echt alles kunt opnemen? Niet echt hè?

Persoonlijke beleving

Ik heb het al wel eens meegemaakt dat iemand bij mij is weggegaan. Omdat ik het belangrijk vind dat je de tijd neemt. Om alle geleerde lessen ook even op je onbewuste in te laten werken. Maar zo heb ik ook meegemaakt dat iemand juist bij een ander is weggegaan en bij mij is gekomen. Want daar mocht ze het niet hebben over haar eigen gesprekken, met haar eigen dieren. Alleen als je hele bijzondere verhalen had. Of de groep was te groot, of er was te weinig tijd, of er was jaloezie. Want niet elke dierentolk kan goed met zijn of haar eigen dieren praten.

Een goede leraar.

Toch moet je dan de leraar zijn, om vanuit onvoorwaardelijke liefde en respect diegene te helpen. Want dat is waarom je deelt in je kennis. Er is vast altijd wel iets wat je nog extra kan aanbieden ook al is je leerling je voorbij gestegen. Dat is juist een teken dat je het super goed doet. En dat maakt je echt geen slechtere dierentolk. Want iedereen heeft zijn of haar eigen niveau in elk aspect van het leven, dus ook van elke job. Plus we zijn allemaal uniek, onze klanten ook. Sommige klanten springen en hoppen van de een naar de ander. Maar velen blijven trouw bij degene die bij hen past. En ook dat kan veranderen doordat het leven verandert dus de persoon ook. Dat is normaal, dat is het leven. En soms pas je niet bij een dier maar de ander wel. Daar is niks mis mee.

De beste cursus om te leren praten met dieren:

Moet dus bij jou passen, wie jij bent, waar jij je goed bij voelt en wat past bij jouw doel. Dus hoe kies je dan de workshop/cursus/opleiding uit die bij jou past? Zoek een paar op die goed aanvoelen. Neem dan gewoon pauze, ga even wat anders doen. Doe dit bijvoorbeeld voor het werk en na het werk doe je het volgende: Ga even zitten. En schrijf op waarom je dit wilt kunnen. Schrijf net zolang totdat je geraakt wordt. Alsof je er (bijna) van zou kunnen huilen. Dan weet je of je dit wilt doen voor jezelf, voor jouw eigen dieren, voor jouw omgeving of als job. En zo kun je kijken bij degene die goed voelen, of zij ook jouw doel kunnen helpen realiseren.

Maar de allerbeste leerschool om te leren communiceren met dieren is toch wel de praktijk. Zoals bij elke studie, zelfs rijlessen: Het échte werk, leer je pas als je het doet.

Nog een laatste tip:

Stel je bent iemand met sterke overtuigingen en je gelooft sterk. Of je hebt sterke innerlijke waarheden en kan niet zomaar met iedereen mee. Zoek dan iemand op die open en neutraal praat. Niet iemand die jou de tools bied zoals zij of hij ze doet. Maar ook tools die hij of zij zelf niet fijn vind maar het wel wilt delen omdat iedereen uniek is. Ben je juist iemand die nog helemaal niks weet van spiritualiteit en telepathie? Heb je geen gevoel welke richting je op moet? Dan is het juist heel fijn als iemand echt een stappenplan mee geeft hoe je het moet doen. Maar, een hele nadrukkelijke maar: Wees ervan bewust dat iedereen zo uniek is, dat ook de boodschappen uniek zijn. Zoals ook hoe je de boodschappen ontvangt en hoe jij ze doorgeeft.

Ik heb al zo vaak meegemaakt dat de een zegt: Er is maar 1 weg. En telkens weer laat het leven zien dat dat gewoonweg niet waar is. Er is inderdaad maar 1 weg voor jou. En dat is jouw weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *